19 Martie 19

Lideri UDMR, urmariti penal de DIICOT

  • 24 Decembrie 14
  • Actualitate
  • 1
Lideri UDMR, urmăriţi penal de DIICOT

    Procurorii DIICOT  au dispus la data de 15 decembrie începerea urmăririi penale „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, săvârşită în condiţiile Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.
 

Sursa foto: frontpress.ro

    Procurorii D.I.I.C.O.T s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 13.12.2014, de la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al Uniunii Maghiare din România (UDMR) de la Târgu Mureş, au fost făcute declaraţii susceptibile de a întruni elementele infracţiunii prevăzute de art. 206 Cp săvârşită în condiţiile Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

    Primarul municipiului Sfântul Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, sâmbătă, de la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) de la Târgu Mureş, că dacă premierul Victor Ponta nu îl va "instrui" pe prefectul de Covasna "să lase în pace maghiarii", atunci în secuime s-ar putea întâmpla ce s-a întâmplat în martie 1990 la Târgu Mureş.

Continuarea articolului pe: stiripesurse.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea aleasa este foarte sugestiva,acest articol este de mare actualitate,toate informatiile scrise in el inca din titlu sunt ingrijoratoare si cu adevarat DE INTERES pentru tara noastra si pentru noi toti romanii - Faptul ca procurorii DIICOT au dispus la data de 15 decembrie începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare,săvârşită în condiţiile Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.
Cu adevarat ingrijorator este faptul ca primarul municipiului Sfântul Gheorghe,Antal Arpad,a declarat,sâmbătă,de la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) de la Târgu Mureş,dacă premierul Victor Ponta nu îl va "instrui" pe prefectul de Covasna "să lase în pace maghiarii",atunci în secuime s-ar putea întâmpla ce s-a întâmplat în martie 1990 la Târgu Mureş.
Multumim si sincere felicitari pentru acest articol ce este de interes national!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0