19 Octombrie 17

Acasă » LGBT

ȘCOLILE AUSTRALIENE SPUN CĂ VOR FACILITA SCHIMBĂRILE DE GEN PENTRU COPIII DE 6 ANI

 • 06 Octombrie 17
 • 62
    Aproape 300 de școli din Victoria, Australia, au semnat noile ghiduri transgender care vor permite școlilor să faciliteze tranziția de gen elevilor de șase ani, fără a ține prea mult cont de consințământul părinților. 
    În cadrul Guide Supporting Student Affirm Transition (GSSAF), oficialilor școlilor le este comunicat că „este permisibil ca un elev minor să fie considerat matur și capabil să ia decizii fără acordul părinților.”
În cadrul unei secțiuni care subliniază necesitatea ca procesul de tranziție să fie un „proces condus de ... Detalii... »

IAŞI - CONFERINŢA O MĂRTURIE AMERICANĂ DESPRE "LIBERTATEA DE CONȘTIINȚĂ”

 • 03 Octombrie 17
 • 70
    Comitetul de inițiativă cetățenească, Coaliția pentru Familie și platforma civică “Ȋmpreună” vă invită la conferinƫa “ O mărturie americană despre libertatea de conștiință”, având ca invitaƫi din Statele Unite ale Americii pe Kim Davis şi Harry Miheț.
    Funcționar în Rowan County, Kim Davis a fost obligată să încheie căsătorii între persoane de același sex, deși acest lucru era în contradicție cu propriile convingeri religioase, iar refuzul a dus la încarcerarea ei.
    Mărturia lui Kim este unică și puternică. Petrecând 6 ... Detalii... »

Ce s-a mai întâmplat, ce s-a mai aflat în ultimele zece zile

 • 29 Septembrie 17
 • 156
- Ed Murray, primarul homosexual al orașului american Seattle, ar fi abuzat sexual, în urmă cu peste 30 de ani, copilul pe care îl luase în plasament, conform unei investigații.
    De asemenea, bărbatul, care este căsătorit cu un alt bărbat și e sprijinit politic de influenta organizație de lobby Gay & Lesbian Victory Fund, mai este acuzat de viol de alți cel puțin patru bărbați, acum adulți, dar faptele s-ar fi petrecut în timpul în care erau minori.
    Delvonn Heckard afirmă că Murray l-a violat și molestat pe când era adolescent. Lloyd Anderson a formul ... Detalii... »

Politizarea intimităţii

 • 27 Septembrie 17
 • 115
    După toată această gălăgie vesel-tropicală îţi doreşti o ploaie lungă şi curăţitoare. Horia-Roman Patapievici a indicat deznodământul metafizic al acestei încrâncenări: „rezultatul este nu doar că relaţia intimă cu sine a omului recent devine tot mai oficială, dar acesta pierde din ce în ce mai mult controlul asupra propriei interiorităţi.”6 Deşi lipsit de orice simpatii pentru estetica gay, remarc abandonul cadrului romantic dintr-o nuvelă precum Moarte la Veneţia de Thomas Mann (1875-1955). O miză strict subiectivă – tema, eventual, a unei reverii l ... Detalii... »

EFECTELE CĂSĂTORIILOR ÎNTRE HOMOSEXUALI

 • 25 Septembrie 17
 • 139
DUCAȚIA COPIIILOR ÎN ȘCOALĂ

    Pentru a familiariza copiii cu tematica căsătoriilor între homosexuali, între materialele didactice utilizate în școli se întâlnesc și cărti cu povești de dragoste între doi bărbați. Astfel de istorioare au rolul de relativizare a scopului instituției căsătoriei, de creștere a confuziei în mintea copiilor în ceea ce privește sentimentele de prietenie și de validare a experimentării relațiilor homosexuale în viață.

    Rege si Rege, prezintă istoria a doi prinți neinteresați de căsătoria cu prințese. ... Detalii... »

Vreți un exemplu de apostazie?

 • 12 Septembrie 17
 • 330
    Mihai Copăceanu, teolog ortodox, care acum e împotriva căsătoriei între bărbat și femeie. Pe la Oxford, unde se laudă că a făcut studii, se dădea mare ortodox...l-a mai prefațat și un episcop prețuit și cult. Acum, are o pasiune în a fi atacatorul BOR, Coaliţia pentru Familie, Agenția de știri Basilic ... Detalii... »

CE S-A SCHIMBAT ÎN MAREA BRITANIE DE LA CĂSĂTORIA ÎNTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX?

 • 09 Septembrie 17
 • 339
    În urmă cu patru ani, pe fondul multor incertitudini, 400 de membri ai parlamentului britanic au votat pentru redefinirea căsătoriei în Marea Britanie. 
    Prim Ministrul de la acea vreme, David Cameron, în ciuda faptului că nu a făcut nicio referire la asta în platforma pre-electorală a partidului său, a declarat că el va fi prim ministrul care a decis soarta căsătoriei.
    Acum, a venit rândul Australiei să decidă. Există totuși o diferență. Spre deosebire de Marea Britanie, cetățenii vor fi cei care decid. Toți sunt de acord, indiferent d ... Detalii... »

CÂT TRĂIESC HOMOSEXUALII? Citeste pentru a afla raspunsul!

 • 31 August 17
 • 255
    Trăiesc cei implicaţi în homosexualitate în medie la fel de mult ca cei care nu sunt homosexuali? Este greu de găsit dovezi solide, dar datele pe care le avem sugerează că homosexualitatea tinde să scurteze viaţa cu mulţi ani. Această prezentare rezumă unele dintre datele-cheie.

Necrologuri din SUA, timp de 13 ani

    6737 de necrologuri din 18 reviste homosexuale din SUA, comparate cu necrologurile din 2 ziare naţionale principale.
 

Expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

 • 23 August 17
 • 383
    Națiunile Unite s-au dotat cu un expert și apărător al LGBT. Acesta se numește Vitit Mountarbhorn, e tailandez, profesor de Drept și, bineînțeles, homosexual militant.
    Proclamat de organul suprem la nivel global ca „Expert ONU în problemele LGBT”, acesta a subliniat strategia pe care vrea să o pună în aplicare pe durata celor trei ani a mandatului său. Mountarbhorn și-a încadrat programul într-unul mai vast, numit Sustainable Development Goals (Scopurile Dezvoltării Durabile), de unde reiese strânsa legătură cu LGBT-ul.
    Acesta a ... Detalii... »

MINCIUNI MARCA ROMÂNIA 9

 • 21 August 17
 • 381
TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ ADUCE O GRAVĂ INSULTĂ CELOR 3.000.000 DE PERSOANE ALE CĂROR SEMNĂTURI AU FOST ATESTATE DE CĂTRE PRIMARII LOCALITĂTILOR DE DOMICILIU SI AU FOST AVIZATE CONSTITUTIONAL

    În ediția din 09.08.2017 a emisiunii ROMÂNIA 9 având titlul FAMILIA TRADITIONALĂ VS FAMILIA MODERNĂ au fost formulate acuzații, informatii nereale, profund distorsionate despre Coaliția pentru Familie si demersul sustinut de aceasta si semnat de 3.000.000 de români la initiativa si prin coordonarea Comitetului de inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetatenilor privin ... Detalii... »

ANIMAŢIE DISNEY CE PROMOVEAZǍ MAME LESBIENE ȘI CASATORII ÎNTRE HOMOSEXUALI

 • 21 August 17
 • 460
DOCTORIŢA PLUȘICA - ANIMAŢIE DISNEY CE PROMOVEAZǍ MAME LESBIENE ȘI CǍSǍTORII ÎNTRE HOMOSEXUALI

    Un episod din desenul animat Doc McStuffins – Doctoriţa Plușica- ce ruleazǎ pe canalul Disney Junior, episod difuzat în 5 august 2017 și dedicat preșcolarilor, înfǎţișeazǎ douǎ mame lesbiene în calitate de capi ai unei familii.
    Acest serial online e despre o fetiţǎ care-și asumǎ rolul de doctoriţǎ ce vindecǎ jucǎrii deteriorate cu ajutorul prietenilor ei.
    În episodul din 5 august, intitulat „Planul de urge ... Detalii... »

LITUANIA RESPINGE LEGALIZAREA CĂSĂTORIILOR HOMOSEXUALE

 • 16 August 17
 • 231
    Parlamentul Lituaniei a respins o propunere legislativă care ar fi legalizat parteneriatele între persoane de același sex.

    Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate, după ce Lituania a decis să respingă „căsătoriile” homosexuale, la fel ca și vecinul său de la Sud, Polonia, precizează sursa citată.

    Doar 29 de membri ai Parlamentului Lituaniei au votat în favoarea propunerii legislative care prevedea căsătoriile homosexuale, în timp ce 59 au fost împotrivă, la 20 s-au abțin ... Detalii... »
1 2 »
Stirea zilei
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Sondaj
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 0
Retele Sociale
 • Google+
 • Facebook
 • Twitter