25 Aprilie 19

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei, mirat de interesul romanilor pentru numarul de spitale din tara, da numarul de telefon a celor resposabili

  • 07 Aprilie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Am postat acum trei zile poza aia cu comparația dintre spitale și biserici și lumea tot comentează la ea. Deci lucrurile sunt destul de serioase.

    Stăteam așa și mă gândeam, ce procentaj dintre cei care sunt foarte îngrijorați de lipsa spitalelor știu cum îl cheamă pe Ministrul Sănătății? Eu cred că vreo 80 la sută habar nu au.

    Eu, dacă aș fi în locul Patriarhului Daniel, aș pune mana pe telefon "Doamnă Pintea, sunt niște băieți care reclamă lipsa spitalelor din România, dar nu știu de ce mă bat pe mine la cap, deși nu am nicio treabă cu asta. Bine, eu am construit și ajutat o grămadă instituții medicale, dar nu eram obligat. Pot să le dau numărul dumneavoastră, să vorbească direct cu cine e respondabil? Poate reușiți să le explicați de ce s-au întors în bugetul de stat cele câteva zeci de milioane de euro destinați infrastructurii din sănătate, de ce au rămas banii necheltuiti. Ar fi bine pentru toată lumea să se lămurească lucrurile, e păcat să lăsăm oamenii într-o astfel de ignoranță."

După ce aș avea conversația asta aș da publicității următorul lucru:

    Ministerul Sănătății are sediul pe strada Cristian Popisteanu nr.1 iar programul de lucru cu publicul e urmatorul:
Luni, Miercuri, Joi: orele 9.30 – 12.00
Marti 9.30 – 15.00
Vineri: 9.30 – 13.00

Telefon: 021 3072 535

Deci toată lumea care are o problemă cu spitalele știe acum cui, când și unde se poate adresa"

Sursa foto: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0