17 August 19

Juramantul

  • 04 Octombrie 14
  • Stiri de interes
  • 2
Juramantul
     
    Era o zi frumoasa si calduroasa de vara, soarele isi raspandea razele printre frunzele copacilor. Eram intr-un parc mare si plin de zambete si veselie. Nimeni nu indraznea sa stea in casa intr-o asemenea zi de sambata. Copiii care  alergau printre copaci imi aminteau de copilaria mea, de aceleasi jocuri pe care m-am bucurat sa vad ca nu toti copiii le-au inlocuit cu jocuri pe tableta sau la calculator.
    Nici eu nu eram singura, eram tinuta strans de mana baiatului pe care il visasem toata copilaria. Acum era aici cu mine, il priveam in ochi si vedeam blandetea si stralucirea pe care o au copiii din imediata vecinatate a noastra. Vedeam in ochii lui cea mai sincera iubire, nici nu era necesar sa-i privesc gura, stiam ca zambeste , ca e fericit alaturi de mine .
    De fiecare data cand il privesc in ochi imi amintesc de prima data cand l-am intalnit, de ochii aceia m-am indragostit atunci si tot de ei ma indragostesc in fiecare zi.
    Ne plimbam amandoi tinandu-ne de mana pana am ajuns la lac. Ajunsi acolo am hotarat sa facem o plimbare cu barca. Acea plimbare nu o pot uita niciodata, mi-a ramas intiparita in suflet. Peisajul era sublim. Ma simteam pierduta intr-un vis cand am trecut pe sub un pod ne-am jurat iubire eterna si am semnat cu un sarut juramantul iubirii. Sarutul lui era precum o picatura de apa in desert, buzele lui moi si catifelate atingandu-mi buzele nerabdatoare, unindu-se intr-o atingere a sufletelor. Prin acel sarut am simtit sinceritatea iubirii lui, am simtit ca mi-a dat cheile ce deschid inima si mintea lui, mi-a dat puterea sa intru in gandurile , emotiile si temerile lui pentru a-l urma. M-a primit cu totul in sufletul lui .   
 

    Ajunsi cu barcuta sub o salcie mi-a daruit un simbol marunt al iubirii sale nepretuite. Mi-a oferit o fruna verde de salcie ca amintire si simbol al juramintelor noastre de iubire ce au fost pecetluite  atat spiritual prin atingerea sufletelor prin sarut cat si material prin micuta frunza ce acum era nepretuita .
    Si acum dupa cateva luni am un fior  cand privesc acea frunza efemera care imi aduce aminte de sincerele juraminte.

Autorul articolul: Denisa G.

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0
1
Bravo iubita :* ... momente de neuitat!
avatar
1 Spam
2
Foate frumos! Mult succes si iubire frumoasa ! Sa aveti un cer senin in fata >:D<
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe