23 Octombrie 18

Jignirea preotilor a devenit un sport national printre atei

  • 16 Septembrie 18
  • Atei militanti
  • 0
    Da, exista o categorie de oameni care spun ei ca "au credinta lor in suflet" si ca nu este nevoie sa mearga la Biserica sa se intalneasca cu "popa" pentru a-si trai credinta. Nimic mai fals, Mantuitorul insusi spune "Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi", din asta intelegand clar ca daca nu primim de la PREOT Sfanta Impartasanie dupa ce suntem SPOVEDITI tot de preot, nu vom intra in Imparatia Cerurilor, sau "Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu", deci cel ce nu va primi Sfantul Botez si nu se va pocai, NU va intra in Imparatia Cerurilor. Asta pentru cei care au auzit si nu au vrut sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu.
    Iata dragilor ca fara Biserica nu avem cum sa mostenim viata vesnica. Pentru cei care au impresia ca acestea sunt niste inventii popesti ii invit sa puna mana pe carte, sa citeasca despre minunile Ortodoxiei din punct de vedere stiintific, despre Apa Sfintita, despre puterea rugaciunii, despre intoarcerea raului Iordan, despre lumina Sfanta etc. 
    In alta ordine de idei, preotii au ajuns indiferent de motiv subiect de "ras" in fata celor care vad Biserica doar cand trec cu masina sau pe jos, pe langa ea, in rest, doar la Cununii, inmormantari sau Botezuri, de multe ori nici macar atunci ... aceasta categoria de oameni iau in ras preotul cand e in sant sapand pentru un bun cetatenesc dintr-o localitate, il pun la zid pe preot cand nu e in sant, ca de ce nu e acolo...., il pun la zid pe preot atunci cand face ceva pentru localitatea/parohia unde pastoreste credinciosii pentru ca nu a facut nu stiu ce gard in nu stiu ce unghi, ca ei (ateii) "l-ar fi facut mai bine"... concluzia e ca orice ai face in mintea ingusta a ateilor, ratiunea fiind inexistenta, nicicum nu este bine.
    Cand pe site-ul nostru aratam foarte multe lacasuri facute de Biserica Ortodoxa, printre care SPITALE, case pentru saraci, case pentru mame si copii, cantine etc (Iata ce face Biserica Ortodoxa Romana in timp ce altii o INJURA!!) , spunea lumea ca ne "laudam", cand nu se afla de activitatea adevarata a Bisericii, spune lumea ca Biserica nu face de fapt nimic .... concluzia e, cum o dai, tot prost iese in fata ateilor irationali.
    Singura rezolvare e ca ateii militanti sau "ne-militanti" sa isi deplaseze funduletul la Biserica, la Sfanta Liturghie pentru a vedea, a cunoaste cu ochii lor ce inseamna de fapt Biserica, sa-l cunoasca pe Dumnezeu si sa nu mai traiasca intr-un colt mediocru de comentatori habarnisti.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0