19 August 17
Acasă » Istorie
14 Iulie 17
Autor: Admin
836
0
    A fost mai mult decât doar o lovitură, intenționat mortală, dată Bisericii Ortodoxe din România și prin asta și Poporului Român.
    Atacul asupra Bisericii Ortodoxe a Românilor reapare cu atât mai vicios cu ocazia marilor sărbători ortodoxe. Constatăm că mafia internațională reia în moduri mincinoase subiectul secular ... Detalii... »
29 Iunie 17
Autor: Admin
277
0
    Citat “A vota ziua de 15 martie ca Zi a maghiarilor din România înseamnă o încurajare tacită a revendicărilor cercurilor extremiste maghiare care au început dejao veritabilă campanie internă și internațională în perspectiva a 100 de ani de la Trianon.
    Academia Română nu poate să admită că se poate întâmpla aș ... Detalii... »
28 Iunie 17
Autor: Admin
239
0
    3.000 de civili români, au murit pentru ''vina'' de a'și dori să trăiască în România și nu în Gulagul Sovietic. Trupele sovietice au executat fără milă, de 1 aprilie 1941 în stilul cinic al sovietelor, locuitorii de pe Valea Siretului, care încercau să se retragă în teritoriile actuale din Bucovina de Nord, anexată ... Detalii... »
30 Aprilie 17
Autor: Admin
372
0
    Dacă înainte de primul război mondial acţiunea catolicismului a operat cu precădere pe terenul politico-administrativ, în perioada postbelică ea se desfăşoară cu - deosebire în sectorul diplomatic pentru ca, la adăpostul convenţiilor internaţionale şi cu girul monarhiei si al guvernelor din România, să se poată dezvolta în aria c ... Detalii... »
28 Martie 17
Autor: DeinteresOrg
216
0
    Ieri am serbat un eveniment important în ... Detalii... »
1 2 3 ... 14 15 »