17 Iulie 19

Invazie – Pedofili on-line

  • 17 Iunie 19
  • Internet
  • 0
    „«Vă întrebaţi ce poate vorbi un bărbat de 30 de ani cu o fată de 12? O groază de lucruri. E adevărat că fetiţa nu are rafinamentul meu intelectual, nu are experienţa mea, dar are ceva ce eu nu am. Sau, mai precis, ce eu nu mai am de mult! Are tinereţea sa!» Este confesiunea lui Lindsay Ashford, unul dintre cei mai populari pedofili din lume. La 36 de ani, expatriat din SUA, Lindsay trăieşte în America de Sud şi lucrează ca free-lancer, oferind consultanţă în afaceri. Cea mai mare parte a timpului şi-o petrece însă administrând site-uri dedicate iubitorilor de copii... Pe fiecare dintre ele inserează pasaje din confesiunea lui. O «scrisoare deschisă» compusă de Lindsay în martie 2002: «Iubesc fetiţele mici. Sunt pedofil. Şi sunt mândru de asta (...). Nu am fost un copil molestat sau violat. Nu sunt un bărbat singur care încearcă să aibă o relaţie normală cu cineva de vârsta lui. Sunt atras de fete adolescente şi mai tinere, între 9 şi 13 ani. (...) Nu-mi amintesc când am simţit prima oară această atracţie. În pubertate, ştiu că prietenii răsfoiau la şcoală Playboy sau Hustler şi îmi aduc aminte că găseam neatractive femeile, cu sânii lor imenşi şi părul pubian. Am început să colecţionez poze cu fete gimnaste. Iar în liceu nu pierdeam niciodată ocazia de a vorbi cu fete mai mici decât mine, indiferent pe ce temă. Şi continuam să am fantezii despre cum ar putea fi o relaţie cu ele. (...) Nu sunt exclusiv atras de fetiţe, dar trebuie ca ele să fie atrase de mine. Am o viaţă sexuală foarte sănătoasă cu femei de vârsta mea. Am fost căsătorit, am divorţat şi am trăit cu câteva femei. (...) Atracţia mea pentru fetele mici nu este doar mentală, ci şi psihologică. Sunt foarte atras de ele, dar nu de toate, aşa cum nici tu nu eşti atras de toate persoanele din grupul tău de preferinţe sexuale. Când am început această scrisoare, am devenit tată. Am o fiică. Cred că este o fetiţă frumoasă, dar nu sunt atras sexual de ea, aşa cum nimeni altcineva n-ar putea fi atras de propriul copil. O iubesc profund, dar relaţia dintre noi va rămâne totdeauna cea de tată-fiică. Niciodată nu voi fi un părinte incestuos, găsesc asta oribil».
    Lindsay e un adevărat guru al pedofililor din întreaga lume care navighează pe net. A creat el însuşi mai multe pagini web, iar pe una dintre ele are o secţiune specială, dedicată copiilor dispăruţi. (…) Părinţii unei fetiţe, dispărută şi găsită moartă, au dat de poza fiicei lor pe site-ul pedofilului şi au sesizat autorităţile. Reacţia acestora a fost stupefiantă: nu putem face nimic pentru a interzice acest site, deoarece el nu încalcă legea. (…) 
    În SUA au o organizaţie, NAMBLA (North American Man / Boy Love Association), care editează şi o revistă ce se poate comanda on-line. În Olanda există un post de radio on-line pentru boyloveri, Your Boylove Pride Station, dar şi o revistă lunară, OK Magazine. 
    În Danemarca există de asemenea o asociaţie care militează pentru recunoaşterea lor ca şi minoritate sexuală. «Legea cunoaşte limite, dragostea – nu», aşa sună sloganul campaniei. Danezii au şi sfaturi cu dedicaţie: «Ţările din Est ar trebui să-şi stabilească structuri şi să ajute pedofilii, în loc să exporte problemele lor către ţările sărace, aşa cum fac astăzi!». 
    Pe net circulă Manifestul «Boylove»; are şi o variantă în limba română! «Un boylover doreşte o relaţie strânsă şi de prietenie cu un băiat. Această relaţie nu presupune neapărat intimitate sexuală, dar nici nu o exclude. Fascinaţia unui boylover o constituie trăsăturile ‘băieţeşti’ şi ‘copilăreşti’ particulare oricărui băiat. (...) Cerem reevaluarea standardelor actuale de sexualitate. Aceste standarde încalcă drepturile fundamentale ale oamenilor, pentru că ele le împiedică copiilor şi celor care îi iubesc până şi gândul la posibilitatea intimităţii sexuale». 
    Pare incredibil, nu-i aşa? În curând, s-ar putea să fim martori la revendicarea unor drepturi similare şi din partea criminalilor sau torţionarilor, care ar putea să scape nepedepsiţi, invocând acelaşi argument şi spunând că, până la urmă, «ei aşa s-au născut» şi deci constituie o minoritate ce trebuie respectată!”  
 
Adriana Oprea - Popescu, Jurnalul Naţional,  16 Martie 2006

Extras din: Danion Vasile - TINERII ŞI SEXUALITATEA - Repere pentru mileniul trei
Editura Egumeniţa Galaţi, 2007
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe