17 August 19

Intoarcerea unui ateu la crestinism

  • 23 Decembrie 14
  • Actualitate
  • 1
Intoarcerea unui ateu la crestinism

OM DE STIINTA ATEU, SUFERA O MENINGITA SEVERA SI INTRA IN MOARTE CLINICA.

    Medicii il declara mort clinic.Se trezeste dupa 7 zile si devine Crestin. Viata lui s-a schimbat definitiv. Acum CREDE. Eben Alexander este un neurochirurg cu MD la Harvard. Analizele medicale arata clar ca era clinic decedat. Creierul lui nu mai functiona.
    Cu toate acestea timp de 7 zile, acolo, in alta dimensiune, Eben si-a cunoscut sora naturala despre care nu stia nimic (Eben a avut o sora care a murit in 1998 si despre care nu stia nimic pentru ca Eben a fost parasit de parintii sai naturali de la varsta de 1 ani si preluat de alta familie adoptiva). O descrie ca o fata cu un par rosu si ochii albastri. Intrigat cauta sa isi gaseasca parintii naturali si dupa lungi cautari ii gaseste. Si-a recunoscut sora intr-o fotografie. Eben a devenit Crestin, a inteles ca Moartea nu exista. Eben a scris foarte mult pe tema, a invitat sceptici la dezbatere inclusiv pe Sam Harris. Acestia s-au multumit doar sa evite dezbaterea. Eben Alexander a scris o carte extrem de populara in Statele Unite "Proof of Heaven" Dovada Raiului. Este best seller in Statele Unite.
 

    Faptul ca scepticii sunt redusi la tacere este uimitor. Experientele de dupa moarte sunt reale. Iar acestea sunt dovezi ale existentei sufletului si a vietii de dupa moarte!

Sursa: Irationalitatea Ateismului

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
1 Spam
1
Acest articol este absolut deosebit pentru noi toti si atrage atentia inca din titlu,cuvintele scrise in el sunt cu adevarat EXTRAORDINARE si in acelasi timp uimitoare - acest om de stiinta ateu pe nume Eben Alexander care este un neurochirurg renumit,sufera o meningita severa si intra in moarte clinica,analizele medicale arata clar ca era clinic decedat deoarece creierul lui nu mai functiona, medicii il declara cu toata siguranta mort,dar el se trezeste dupa 7 zile,devine Crestin,incepe sa creada cu adevarat in Dumnezeu si viata lui se schimba definitiv.
Cu adevarat nemarginita este puterea lui Dumnezeu si nebanuite sunt caile prin care pe oamenii ce sunt atei ii intoarce din ratacirea lor la credinta adevarata.
Multumim si cele mai sincere felicitari pentru un asemenea articol,ce ne arata inca o data noua tuturor crestinilor cat de MARE este puterea lui Dumnezeu!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe