25 Aprilie 19

Incredibil: In fata bibliotecii UMF Cluj a fost amplasat un banner urias care face reclama la un VIDEOCHAT

  • 07 Aprilie 19
  • Actualitate
  • 0
    Conform lui Alin Dinca, a fost montat in fata bibliotecii UMF Cluj un urias banner care face reclama la un videochat ... pai de ce sa ne mai cultivam, sa fim oameni destepti, rationali, sa ne putem castiga singuri existenta intr-un mod demn cand unii ofera asa ceva...!?
    "Nu ai voie sa vinzi alcool la mai putin de nu stiu cati metri de scoli, biserici, gradinite etc. Nu ai voie sa vinzi nici tigari. Nu ai voie sa deschizi nici magazine cu obiecte pentru adulti. Nici cazinouri sau case de pariuri. In schimb este ok sa montezi un banner urias care te anunta ca nu are sens sa mai ajungi pana in biblioteca. Oricum diploma aia nu te va ajuta cu nimic. Mai bine arati curul la camera si castigi intr-o luna cat profesorii tai intr-un an. Jenant. Oribil. Mizerabil. De cacat! Hai ca se poate mai mult totusi. Pot transforma biblioteca intr-un spatiu special pentru videochat. Nu? Tinem cartile alea ca idiotii... oricum sunt pline de acarieni. Si mai au si litere... oribil. Hai mai bine cu curul la inaintare! Sa platim chiria!" - scrie Alin Dinca  pe Facebook.
    Promovarea desfraului atinge cote alarmante! Acum femeia nu o mai are ca model pe Maica Domnului, ci pe "vedetele" care nu stiu cum sa iasa mai dezbracate la tv. Barbatul nu-l mai are ca model pe Hristos, ci pe "aia" cu cate 2-3 amante ... trist!
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0