23 Februarie 19

In timp ce eu stateam la caldura, Biserica muncea... Unirea se cinstește cu fapte bune!

  • 25 Ianuarie 19
  • Voluntariat / Cazuri umanitare
  • 0
    Ateii militanti impreuna cu unii botezati ortodox dar fara nici o traire crestina, injura Biserica in fel si chip, spun ca Biserica nu face nimic, Biserica nu ajuta oamenii si asa mai departe ...
    Dragilor contestatari ai Bisericii, Biserica condusa de capul ei, Hristos Dumnezeu, stiti ce se intampla IERI, in ziua Unirii Pricipatelor romane pe 24 Ianuarie? Ei bine, Biserica muncea in timp ce multi dintre noi ne eschivam la servici sa scapam de munca, unii asteptau sa plece sa schimbul 2 pentru a se feri si ei cat pot de mult de munca, unii pur si simplu leneveau in pat cu picioarele pe calorifer....
    Biserica Ortodoxa reprezinta TOTI Crestinii Ortodocsi botezati, as indrazni sa scriu ca toti Crestinii Ortodocsi botezati si practicanti caci in ultimul timp s-au ingrosat randurile celor care sunt doar cu numele Ortodocsi dar cu trairea niste veritabili pagani.
    Revenind la subiectul articolului, parintele Dan Damaschin din Iasi, a crezut de cuviinta ca de ziua Unirii Principatelor romane e mai bine sa sparga lemnele (si pe buna dreptate, asa si este mai bine) primite de la Mitropolia Moldovei si sa le pregateasca, distribuindu-le pentru saraci, pentru romanii care au atata nevoie de ajutor dar noi ne facem ca nu-i vedem... Sa nu va ganditi ca acest gest al parintelui este singular, nici pomeneala de asa ceva, cand parintele Dan Damaschin incepe un proiect pentru ajutorarea celor care au nevoie, deja se gandeste la proiectul viitor, de dupa proiectul prezent, de multe ori avand mai multe proiecte in delurare pentru ajutorarea semenilor...

"Unirea se cinstește cu fapte bune!

Sunt foc de supărare!
Să stai ca pinguinul în ger, în fata aeroportului și sa nu vezi nici un lemn, nici una bucata de drujbă, asta chiar e bătaie de joc!
M-am dus și eu ca ieșeanul patriot să întâmpin camarila prezidențială. Am zis ca dacă tot vin cu un avion gol, sigur or pune și un geamantan de lemne la cală, o drujbă, un kerosen,... ceva. Ca se știe în toată Europa că-i frig la noi și foame mare.
Când colo, numai băieți spilcuiți și tot orașul plin de mașini de poliție străine! Am văzut și vreo câțiva agenți mai musculoși și-mi zic că ăștia au venit special la cărat lemne. Sigur ca m-or fi văzut pe net, și, dacă tot au avion gratis, hai sa dea și ei o mana de ajutor.
Când colo, ce sa vezi? Toți cu ochii pe canale, ca nu cumva vreun înfrigurat de-al nostru să se trezească după baia cu apa caldă de pe pietonal (mai ceva ca pe timpul tovarășului, frate! ) și să vrea să iasă la plimbare. Ferească sfântu! Mai cade vreo roată de limuzina prin canal și... s-a dus cu capitala culturala.
Ce-i drept, e drept! Au și ei treaba lor. La așa oraș periculos, cum e Iașiul, mă mir cum n-au venit și c-un F-16 sau măcar cu un tanc, dacă tot avem asa rețea de autostrăzi. Una-două era la Iasi, și nu mai trebuia sa tremure SPP-ul. Cum se ridica capacul de canal, bang o lovitura de tun, și aveam și artificii gratis.
Acuma, așa cum mă știți nu m-am dat bătut. Am tras din nou tras o fugă pe deal la Aroneanu.
Ce, nu mai sunt avioane, ce, nu avem și guvern? Las' ca rezolv problema! Cum aterizează unu', cum și eu cu bus-ul la terminal. Tot găsesc eu doi băieți sau fete odihnite de pe la Victoria! Da,... de unde, fratilor? Nici un picior de dâmbovițean, teleormănean sau brazilian. Toți, spun băieții din presă, au mers la Bruxelles. O fi mai gras ciolanul cu varza de acolo, decât plăcintă de la Iași, eu unul nu mai știu ce sa zic.
Cert este că așa tare m-am întristat ca m-am pus pe crăpat lemne, de s-au rupt și cozile de topor, ba și muchiile au cedat de spaimă.
Dar, vorba ceea, la noi (sau cu noi) nici cozile de topor nu mor, ci se transformă in căldură și speranță.
Domnul Hristos să ne unească în fapte bune și în credință! #glasulvietii"

Mai jos avem o foarte mica parte din munca parintelui de ieri ...

Unirea se cinstește cu fapte!

Posted by Dan Damaschin on Thursday, January 24, 2019

    Tin sa va recomand si emisiunea "In Premiera" prezentata de Carmen Avram cu parintele Dan Damschin, adevarate minuni surprinse de camera video ... ATENTIE, puteti lacrima de emotie, si eu am facut asta vazand aceasta emisiune!


PENTRU a contribui la proiectele parintelui Dan Damaschin, va rog sa-l contactati AICI.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0