25 Aprilie 19

În cazul acesta cine răspunde pentru terfelirea imaginii preotului-profesor?

  • 28 Martie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Acum avem si imaginile video. Din trei unghiuri diferite. Nu le-am publicat mai devreme pentru că nu aveam acceptul. Acum se poate lămuri toată lumea.

    Spuneţi dumneavoastră dacă baiatul în roşu e un copil care a fost lovit cu capul de pereţi de cineva şi dacă a fost ţinut în aer minute în şir de urechi aşa cum a susţinut mama sa în toate interviurile date în jurnalele de ştiri. De asemenea, spuneţi voi dacă acest copil pare că a suferit un traumatism cranio-cerebral!

    Cert e că a suferit, pentru că diagnosticul a fost pus, doctorii nu se joacă cu treburile astea. L-am văzut în imagini în scaunul cu rotile şi bandajat la cap. Întrebarea e cine i-a provocat acest lucru? Ancheta trebuie să continue, să aflăm cine a bătut acest copil.

    Cred că deja e timpul ca mama să fie luată la întrebări." scrie Paul Gabriel Andrei pe un site de socializare.

Nota site: E evident ca asistam de destul de multe zile la un linsaj mediatic, un atac zilnic din partea presei, urnita constant din loc de diferite voci pentru ... cine stie ce interese. Atentie, suntem in postul Pastilor, asistam la amenintari contra acestui preot-profesor, atacuri in presa de cea mai joasa speta fara cele mai mici informatii REALE despre caz, tot ce conteaza se pare e ca acest om sa fie atacat din toate partile, ca prin el sa fie atacata Biserica.

Acum avem si imaginile video. Din trei unghiuri diferite. Nu le-am publicat mai devreme pentru că nu aveam acceptul. Acum se poate lămuri toată lumea. Spuneţi dumneavoastră dacă baiatul în roşu e un copil care a fost lovit cu capul de pereţi de cineva şi dacă a fost ţinut în aer minute în şir de urechi aşa cum a susţinut mama sa în toate interviurile date în jurnalele de ştiri. De asemenea, spuneţi voi dacă acest copil pare că a suferit un traumatism cranio-cerebral! Cert e că a suferit, pentru că diagnosticul a fost pus, doctorii nu se joacă cu treburile astea. L-am văzut în imagini în scaunul cu rotile şi bandajat la cap. Întrebarea e cine i-a provocat acest lucru? Ancheta trebuie să continue, să aflăm cine a bătut acest copil. Cred că deja e timpul ca mama să fie luată la întrebări.

Posted by Paul Gabriel Andrei on Tuesday, March 26, 2019
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0