25 Aprilie 19

Idolul celor care vor mai multe spitale decât catedrale a postat și el ceva pe Facebook

  • 16 Aprilie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Idolul celor care vor mai multe spitale decât catedrale a postat și el ceva pe Facebook, așa cum obișnuiește când simte că e ceva de câștigat dintr-un anumit eveniment.

    Dacă întrăm acum pe pagina domnului Cioloș vedem un mesaj corect din punct de vedere politic și destul de ok și din celelalte puncte de vedere.

    Această postare despre incendiul de la Notre Dame are nu mai puțin de 6 editări. La început Cioloș ne vorbea de istorie, monumente și cultură, fără să pomenească de ceea ce reprezinta cu adevărat această clădire, un simbol al creștinismului. Probabil s-a gândit că pentru electoratul lui limitat în anumite sloganuri nu dă bine să folosească acest cuvânt.

    Mai târziu, după ore bune, probabil cineva l-a tras de mânecă și i-a zis "Daciane, vezi că emoția e prezentă în toată lumea, chiar și site-urile care atacă periodic biserica acum o dau înainte cu creștinismul. Oamenii vor să audă d-astea acum, e un moment în care și ai noștri acceptă așa ceva"

    Moment în care domnul fost prim-ministru a apăsat pe "editează postarea" și a adăugat și el cuvântul acesta pe acolo, aruncat parcă pentru a-și acoperi adevărata intenție. Mai jos aveți postarea dinainte să îl supere "creștinismul" pe domnul Cioloș. Ce nu știe el, probabil nefiind pus atât de bine la punct cu tehnica, e că istoricul se poate verifica dacă apeși 3 butoane.

    Nu l-am băgat în seamă pana acum, dar de data asta merită să scriu despre penibilul ăsta." - scrie jurnalistul Paul Andrei pe Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0