21 Septembrie 19

Iata ceva de interes ... Revista A.V.A.

  • 13 August 13
  • Stiri de interes
  • 2

Iata ceva de interes ... Revista A.V.A. (Agenda Valorilor Actuale)

    Poate multi dintre voi va intrebati ce e cu revista asta, cu ce se ocupa, cine, ce si cum ... cu ce sa incepem daca nu cu inceputul.
    Aceasta revista online isi propune sa promoveze, sa ne aduca in sufletele noastre tot ceea ce tine de cultura, poezie, scriitori, viata, iubire, suflet ... suna pompos, dar chiar asa este. Ideea acestei reviste online ii apartine fetei cu suflet de aur Malina, o fata cu entuziasm, inteligenta ... scriitoare si ea, adica mangaietoare de suflete care tanjesc dupa frumos. Aceasta fata nu a fost atrasa de a crea o revista "funny", sau o revista de satira, a fost tentata si chiar a reusit sa creeze o revista online despre cultura. Cultura este acel ceva care ne ajuta sa calatorim pe "plaiurile cunoasterii" cu ochii deschisi, traind acel moment ca si cum ar fi ultimul.
    M-am gandit ca ar fi bine sa va postez aici numarul 4 al revistei, de altfel cel mai nou numar. Malina ne asigura ca in curand vom avea ocazia sa citim si numarul 5 al frumoasei reviste si ne mai recomanda ca daca avem talent, dorinta sa scriem un articol pentru aceasta revista sa nu ezitam si sa-i trimitem creatiile noastre la adresa de mail netca.malina@gmail.com.

Revista A.V.A. cont oficial Facebook: https://www.facebook.com/RevistaAVA

Acum va las sa va delectati cu aceasta revista la inceput de drum care promite ca ne va mangaia sufletul prin articolele ei.

  
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Revista ,,Agenda Valorilor Actuale'' sau Revista A.V.A. este un proiect deosebit din zilele noastre,imi place cum este descrisa in acest articol: ,,Aceasta revista online isi propune sa promoveze, sa ne aduca in sufletele noastre tot ceea ce tine de cultura, poezie, scriitori, viata, iubire, suflet ...'' Despre Malina,fata care a avut ideea de a crea aceasta revista online,se spune foarte frumos in articol ca ea este ,,mangaietoare de suflete care tanjesc dupa frumos'',cuvinte ce iti ajung la suflet.Imi place de asemenea si cum este descrisa cultura,o descriere originala, ca fiind ,,acel ceva care ne ajuta sa calatorim pe "plaiurile cunoasterii" cu ochii deschisi, traind acel moment ca si cum ar fi ultimul''.
avatar
0 Spam
2
Citat (prietenie)
prietenie
, multumesc pentru comentariu!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe