19 Noiembrie 18

Gandul impresionant al prietenului nostru, Marius Dumitru: Am plâns.

  • 04 Aprilie 18
  • Stiri de interes
  • 0
    Zilele trecute cineva mi-a scris în privat că eu sunt singurul lui prieten, deși nu m-a văzut niciodată în viața lui...

    Am plâns.

    De ce? Pentru că acea persoană are o cruce tare grea de dus, iar „funcția" pe care mi-a dat-o mă depășește. Eu nu sunt vrednic de astfel de prieteni; în viață am primit totul de-a gata și mi-e teamă să dau sfaturi altora pentru că nu-s trăite.

    Ce-aș putea să spun eu unui tânăr cu tată alcoolic și mamă bolnavă în spital? Sau unei tinere care a fost crescută de bunici și nu și-a cunoscut niciodată părinții. Sau unei tinere care stă de ani de zile „prizonieră" la pat și-și așteaptă sfârșitul.
Cum aș putea eu să le alin durerile sufletești - eu - un nimic de om?!?

SUNT ONORAT DE ASTFEL DE PRIETENI CARE-MI PREDAU ZILNIC CÂTE-O LECȚIE DE VIAȚĂ! VĂ MULȚUMESC!

    Îmi scriu femei care-s terorizate de bărbații lor, care nu știu ce să facă și încotro să o apuce. Ce să le spun eu? Plecați sau mai îndurați bătaia și umilința? NU! Mi-e teamă să dau verdicte. Doar mă pot ruga. Atât!

    Eu trimit lumea la duhovnic - care mă ascultă, o face spre binele său și va primi alinare. În rest, editez poze și de fiecare dată când o fac, mă gândesc la ei... la cei care au nevoie de câteva cuvinte... de câteva imagini... să știți că sunt foarte mulți!

    Sunt oameni care-s departe cu anii de cei dragi, „care-și strâng copiii în brațe" pe internet... Știu și eu cum este. Este alegerea noastră, dar rețineți: NU ESTE VINA NOASTRĂ!

    Pentru ei postez, nu pentru cei care-mi numără pe-aici like-urile și „babele" care-mi comentează la postări. NU! Le doresc și lor să ajungă într-o zi „babe" sănătoase și înțelepte. Nu postez pentru cei care înjură Biserica. NU! În Biserică te naști, crești și la final... tot în Biserică ai să putrezești!

    Nu postez pentru like-uri. Nu-mi dați like-uri că nu mă supăr chiar deloc. Postez pentru oamenii simpli care au nevoie de un gând bun... de o încurajare... care au nevoie de Hristos.
Unii m-au scos din grupurile ortodoxe pentru că le era teamă de concurență. :( Fraților, eu nu concurez cu nimeni!

    Iertați-mă dacă v-am greșit, dar sunt momente în care nu pot să tac și să nu dau lucrurile pe față...
Amintiți-vă că avem nevoie unii de alții... că depindem unii de alții - mâna stângă spală mâna dreaptă, iar mâna dreaptă o spală pe cea stângă - însă amândouă spală fața.

Bucurii mii tuturor!

Marius Dumitru
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0