21 Septembrie 19

Gafa zilei la mitingul lui Iohannis (video)

  • 29 Octombrie 14
  • Actualitate
  • 0
Gafa zilei la mitingul lui Iohannis

    Andreea Paul (Vass), deputat PDL de Satu Mare a făcut o gafă de proporţii cu ocazia mitingului electoral de sprijin a candidaturii lui Klaus Iohannis, eveniment care a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca.

    Atunci când i-a venit rândul să vorbeacă mulţimii, fruntaţa PDL, fost consilier al ex-premierului Emil Boc, a luat cuvântul şi a rostit un discurs înflăcărat, în timpul căruia a greşit la un moment dat „destinatarul”. Astfel, Andreea Paul (Vass) i-a îndemnat pe simpatizanţii Alianţei Creştin Liberale (ACL) să îl voteze pe rivalul lui Iohannis, premierul Victor Ponta.

    „Pariez pe Iohannis, pariez pe decență, pariez pe respect, pariez pe educație. Votați Victor Ponta și șapte zile să le spunem românilor să iasă cu toții la vot! Pentru că noi dăm forța viitorului României. Voi toți. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima stație: victoria!”, a strigat de pe scenă Andreea Paul Vass.
 


Sursa foto: cotidianul.ro

    Momentul a fost înregistrat de jurnaliştii de la Vocea Transilvaniei, care au urcat filmuleţul pe YouTube.

    Ulterior, deputatul PDL a cerut un drept la replică, precizând că, în realitate, ar fi spus „NU votati Victor Ponta!”, dar că, din cauzî că s-ar fi mişcat microfonul, nu s-ar mai fi auzit şi cuvântul „NU”.

    “Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus ‘NU votati victor ponta!’. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si ‘NU’ a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD”, este comentariul ulterior al Andreei Paul (Vass).
 

    Totuşi, înregistrara nu îi dă dreptate deputatei. Oricât s-ar fi mişcat microfonul în timpul discursului, cuvântul „NU” este singurul care nu se aude. În plus, nici cititul pe buze nu îi dă dreptate Andreei Paul (Vass). Mai mult, se poate observa în înregistrare că şi liderii ACL prezenţi pe scenă sunt uluiţi, apoi amuzaţi de gafa colegei lor.

Sursa articol: cotidianul.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe