17 August 19

Filmul "Maria Magdalena din 2018" este o blasfemie, o modificare a adevarului

  • 16 Iulie 18
  • Televiziune, mass media
  • 0
    Ceea ce vedem in majoritatea filmelor cu tema religioasa nu reprezinta adevarul si aceasta idee ne-o intareste si filmul de anul acesta cu numele de "Maria Magdalena" care este imbacsit cu multe inventii regizoresti, regizorul fiind Garth Davis, un baiat care probabil ca mai mult de un psalm din Biblie nu a citit ...
    Filmul se prezinta ca o oglinda din trecut care de fapt nu prezinta aproape nimic biblic, nimic istoric.
    Ceea ce este si mai grav la acest "film" care este de fapt o probaganda ascunsa contra Bisericii, contra adevarului scripturiptic, este faptul ca se prezinta un tot filmul, constant o relatie poate prea apropiata fizic intre Iisus Hristos si Maria Magdalena, regizorul pulsand cu o actrita care o reprezinta pe "Maica Domnului" MACHIATA, da MACHIATA. Si cand scriu "machiata" nu ma refer la machiajul actoricesc si la o reprezentare in film cu profunde retusuri care nu aveau ce sa caute pe fata "Maicii Domnului".
    O productie specific hollywoodiana care nu are nimic de a face cu adevarul scripturiptic si istoric. Evenimentele prezentate in aceasta rusine de film sunt inventate pana la apogeu ... privind acest film ai impresia ca urmaresti un pamflet la cata inventie si lipsa de adevar este in el.
    La asa zisa "Cina cea de Taina" prezentata in film, nici nu vine vorba de vre-un cuvant scripturiptic, totul este inventat, Euharistia eliminata si prezentata in film doar o simpla cina si atat.
    Iuda dupa tradarea fata de Mantuitorul este prezentat mai viu si inversunat decat inainte ceea ce contravine clar Sfanta Scriptura... de abia tarziu este aratat cand face acel gest de lepadare totala fata de Dumnezeu si anume sinuciderea.
    Dialogul de pe Cruce intre Mantuitorul si talhar este inexistent pentru ca si talharii cu tot cu cruci sunt inexistenti in film. In finalul filmului sunt prezentate conflicte inexistente in Biblie, intr-o lumina total distructiva.
   
    Ca o incheiere scriu ca acest film este de nevazut, frustrant cand te gandesti ce bataie de joc reprezinta de fapt ... trist este ca multi il vor vedea si isi vor face dupa un simplu "film" o idee total gresita fata de Sfanta Scriptura.

Foto: cinemagia.ro

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe