25 Aprilie 19

FILMUL "Dimineata care nu se va sfârși - The Very Last Morning" online gratuit in limba romana (2016)

  • 09 Aprilie 19
  • VIDEO
  • 0
Despre ce este filmul?

    "Despre suferinţă, în primul rând. Suferinţa unei fete, care cade victimă a traficului de fiinţe umane. Ca ea, au fost multe în Cipru, foarte multe. Funcţiona o întreagă reţea. Identificau fete, de cele mai multe ori din sate sărace, le amăgeau cu un contract parafat de Ministerul Muncii de la acea vreme şi le trimiteau în Cipru. La destinaţie li se confiscau actele, erau sechestrate şi obligate să se prostitueze.

    Prin acest coşmar a trecut şi eroina, personajul principal, al filmului nostru. Deşi forţată, iniţial, să se prostitueze, mai târziu acesta devine modul ei de viaţă. Numai că, la un moment dat, vine sentimentul acela care schimbă perspectiva asupra lucrurilor. Despre acel moment este vorba în film." spune preotul/regizor Ciprian Mega pentru cuvantul-ortodox.ro despre film adaugand "Nu sunt cineast. Sunt doar preot. E singura responsabilitate pe care mi-o recunosc şi pe care mă străduiesc să mi-o asum."

Premiera in Romania: 15.12.2017

Vizionare placuta!!
Scenariu, Regia: Ciprian Mega,
DOP: Liviu Marghidan,
Editor: Iulia Andriuta
Producători: Eirina Film si Scharf Film, Actori: Ela Ionescu, Oividiu Crisan, Valeriu Andriuta, Valer Dellakeza, Florentina Țile, Anamaria Moldovan, Mihai Stănescu. Montaj: Iulia Andriuță. Machiaje: Raluca Dacin
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0