15 Noiembrie 18

FII BUN DE CRĂCIUN! TRĂISTUȚE CU HAINE ȘI GHETE CĂLDUȚE PENTRU LOREDANA ȘI 3.000 DE BAIEȚI ȘI FETIȚE

  • 04 Noiembrie 18
  • Biserica Ortodoxa, Biserica lui Hristos
  • 0
"TRĂISTUȚE CU HAINE ȘI GHETE CĂLDUȚE PENTRU LOREDANA ȘI 3.000 DE BAIEȚI ȘI FETIȚE

    Loredana este deja o mică vedetă. Nu pentru că ar fi apărut la emisiuni de divertisment sau că și - ar fi etalat ținutele de firmă în fața colegilor, ci pentru că este un copil cum altul nu-i. Merge la școală și îi place să cânte și să deseneze. Este o buna prietena. Se joacă și cu păpuși, și cu mașinuțe. Face pozne și ii place să fie ținută în brațe, ca orice copil, doar că mama nu mai are încă două sau paisprezece mâini.
    O are, însă, pe Loredana și ea umple cu suflețelul o lume întreagă.
    La cei 7 anișori, cel puțin pentru frații ei și, nu greșesc dacă spun, pentru toți copiii, ea este cu adevărat un ideal.
    Ia ghiciți cine supraveghează și are grijă de frații mai mici când mama face de mâncare? Loredana!
    Ia ghiciți cine taie ceapa sau clătește ciorăpeii când cel mic trezește tot cartierul și mama trebuie să intervină? Loredana!
    Ia ghiciți cine-i învață să numere și să facă bastonașe pe preșcolarii casei? Loredana!
    Prima la treaba, prima la școală, prima și la Biserică.
    Cu ani în urmă mi-a căzut cu tronc doar cât am auzit cum spune Tatăl Nostru. Am aflat, mai apoi, povestea mamei, Cristina, crescută prin centrele de plasament, cu o copilărie… de groază. S-a căsătorit, a dat viata copiilor dăruiți de Dumnezeu și a făgăduit ca nu-i va abandona, ci îi va face oameni mari. “Cam greu! “ - ar zice unii. Într-o garsonieră insalubra, primită de la stat, din care oricum va fi evacuată curând, cu un soț sezonier în construcții, cu șase copii și o minune ca Loredana,de mână, Ileana Cosanzeana de-ai fi, tot te înghite într-o zi balaurul sărăciei. Am “adoptat-o” pe loc și i-am promis ca nu o vom lasă să o ia cineva de lângă mama.
    Ce a însemnat pentru noi această făgăduința? Haine, mâncare, butelii, facturi, tabăra la mare, iar acum,... o casă mare, cu o camera doar a fetelor.
    Cu mila Domnului Hristos le-am dăruit încrederea într-un viitor mai bun și am învățat împreună că puterea speranței ne oferă șansa la o nouă viața. Faptul că Dumnezeu a vrut ca o mână de oameni să fim alaturi de Loredana și familia ei, înseamnă că doar împreună putem schimba lumea. Și aceasta pentru că iubirea și sacrificiul pentru cel de langa tine sunt mult mai puternice decât indiferența și reavoința din sistem, oricât de întunecat ar fi acesta.
    Așa cum am spus, de Crăciun, Loredana va fi la casa ei. Ne vom da peste cap mai ceva ca Făt-Frumos să aibă de toate.
    Lăsăm, însă, în grija dumneavoastră, oameni dragi, "Trăistuța de Crăciun", pe care dorim să o umplem cu gecuță, pantaloni și ghetuțe, cu de-ale gurii, de-ale frumuseții și curățeniei, așa cum ni-i obiceiul. Și sunt convins că în Ajun de Crăciun, Loredana, după ce-și va fi golit trăistuța și se va găti cu darurile dumneavoastră, va pleca la colindat ca cel mai fericit copil, binecuvântat de Dumnezeu.
    Și cum anul acesta mai sunt 3.000 de băieței și fetițe, toți la fel de buni, harnici și frumoși ca Loredana, gândesc că nimeni n-are de ce să se supere, așa încât de mâine putem trece la treabă.

REGULAMENTUL DONATORILOR:
1. Alegeți unul sau mai mulți copii din lista atașată, în link-ul de la sfârșitul postării;
2. Ne comunicați alegerea făcută, în privat, pe messenger, telefon, mail sau la rubrica comentarii, iar noi vă trecem cât de repede în dreptul copilului ales.
3. Aveți trei posibilități pentru a ajuta copilașii:

A) Trimiteți în conturile Asociației Glasul Vieții, atașate la sfârșitul postării, prin paypall pr.dandamaschin@yahoo.com, prin Western Union, Moneygram sau RIA (cu preluare Smith and Smith - Costache Negri) - Spinu Loredana, Tarnita Adrian Iulian sau Damaschin Ana sau orice altă modalitate de transfer, ori direct la cutia milei, suma necesară împlinirii visului unui copil - 205 lei (aproximativ) sau 50 de euro, dolari, lire și ne ocupăm noi de tot.
B) Pregătiți un pachet cu geaca și ghetele noi (pot fi și purtate dar să fie de cea mai bună calitate), iar dacă mai doriți să adăugați ceva pe lângă, nu se vor supăra și le trimiteți pe adresa nastră: Iași, str. Cuza-Vodă nr. 34 la Biserica Maternității Cuza-Vodă (scrieți pe colet numele copilului ales, precum și codul de referință, pentru a fi mai ușor de gestionat, dar nu uitați și de telefonul dumneavoastră pentru confirmare); cei 50 lei pentru alimente și igienă nu sunt obligatorii, dar necesari. Alegeți pentru aceasta operațiune copii cu codul CR, spre o mai ușoară administrare.
C) În cazul în care nu vă încadrați în ,,Top cei mai bogați oameni de pe planetă”, faceți un rezumat la ceea ce am scris până acum și trimiteți un pachet cu ceea ce considerați dumneavoastră de cuviință; un copil din multele mii care ne bat de obicei la ușă, se va bucura de darul de suflet.

Regulamentul Proiectului:
1. Fiecare Înger Păzitor ar trebui să aleagă repejor un copil și, la fel de repede, să trimită banii. Până când? N-ați trimis deja???
2.Vom comanda în cel mai scurt timp 3.000 de geci, 3.000 de pantaloni și șosete și, bineînțeles, 3.000 de perechi de ghete de piele, de foarte bună calitate, la cel mai mic preț de pe piață.
3. Vom comanda, mai spre Crăciun, 3.000 de pachete cu alimente proaspete, articole de igienă și de curățenie pentru copii.
4. Ar fi minunat ca până pe 10 Decembrie să reușim să umplem magazia noastră cu cele 3.000 de traistute cu geacă, pantaloni, ciorăpei și ghete, având inscripționat numele copilului ajutat.

LINK LISTA CU COPII: docs.google.com

Asociatia ,,Glasul Vieții "
Cont: Banca Transilvania
Cod SWIFT: BTRLRO 22
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (Usd)
RO17BTRLGBTCRT00W8759401 (Lire)
Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
Western Union, Moneygram sau RIA: (cu preluare Smith and Smith - Costache Negri):Spinu Loredana, Tarnita Adrian Iulian sau Damaschin Ana

Domnul să vă răsplătească bunătatea și hărnicia! SPOR LA TREABĂ!"

Sursa: Parintele Dan Damaschin

Nota site: Donatiile nu se fac in contul www.deinteres.org ci in contul afisat in articol, iar comentariile pentru donatii se fac DOAR pe adresa parintelui Dan Damaschin dand CLIC pe numele dansului, astfel ajungand pe site-ul facebook.com unde puteti lasa comentariul cu copilul ales sa-l ajutati. Va rog sa distribuiti acest articol!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 13
Vizitatori: 13
Utilizatori: 0