20 Februarie 18

"Fanii" nu o lasa pe Denisa sa se odihneasca nici dupa inmormantare

  • 26 Iulie 17
  • Actualitate
  • 0
    Am scris cuvantul "fanii" cu ghilimele pentru persoana care a creat petitia (aflata pe site-ul petitieonline.com) in care se cere sanctificarea Denisei Raducu de catre Biserica Ortodoxa, astfel aceasta persoana NU CRED ca reprezinta fanii acesteia pentru ca daca ar fi asa, situatia de fata ar fi cel putin amuzanta. 
    Nu ma mira cum site-uri tabloide precum Cancan sau Wowbiz publica articole cu titlu cel putin dubios care exprima faptul ca Denisa ar fi o "Sfanta" din punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe ceea ce este complet neadevarat.
    Sfintii pentru cunostinta "habarnistilor" nu se fabrica, ei devin Sfinti dupa cum spune cuvantul Sfintei Scripturi din "Sfânta Evanghelie după Ioan | Capitolul 12 / 26 Dacă-Mi slujeşte cineva, să-Mi urmeze, şi unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu. Dacă-Mi slujeşte cineva, Tatăl Meu îl va cinsti", astfel Sfintenia de la Dumnezeu se manifesta prin Sfant, prin trupul Sfantului care este templu al Duhului Sfant conform "1 Corinteni, 6 cu 19". In concluzie, Denisa din pacate nu a avut o viata ascetica, nu se impartasa constant, nu mergea nici la Biserica duminica de duminica daca ne gandim bine si lista poate continua... ca sa o numesti pe saraca fata Sfanta este o mare fericire dar in conditia sa si fie asa, daca nu este, se aduce osanda fix celor care fac aceasta greseala.
    Hai sa va dau un exemplu foarte cunoscut, de ani de zile se studiaza in detaliu viata si minunile parintelui Arsenie Boca pentru a se hotara daca este cu adevarat Sfant sau nu.
    Un alt exemplu, Sfantul cuvios Paisie Aghioritul a fost canonizat de catre Patriarhia Ecumenica, 13 Ianuarie 2015, asta la aproximativ 21 de ani de la moartea sa. Deci despre ce vorbim ... 
    Clar, Biserica Ortodoxa Romana nu comenteaza acest subiect pentru ca nu se preteaza la un asa atac la adresa invataturii drepte de credinta drept slavitoare. Atacul reprezinta luarea in deradere a Sfinteniei ceea ce mi se pare un atac la Duhul Sfant ceea ce reprezinta un pacat care conform Sfintei Scripturi NU SE IARTA!

Dumnezeu sa o ierte!!

Mai jos vedem mesajul unuia dintre semnatarii petitiei ...
 

Cititi articolul: MINUNI ALE SFINTILOR ADEVARATI
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0