26 Mai 19

Eu nu sunt "Charlie"

  • 11 Ianuarie 15
  • Actualitate
  • 1
Eu nu sunt "Charlie"

    Nu pot fi solidar cu o redacție a unui ziar care batjocorește orice este moral și cuviincios, care-și pretinde dreptul de a ironiza pe oricine și oricum. Caricaturile cu Mohamed sunt mai blânde decât mizeriile pe care „marii” caricaturiști le-au adus la adresa Maicii Domnului, a Domnului Iisus Hristos și a Duhului Sfânt.

    A fi solidar cu redacția Charlie Hebdo este ca și cum ai fi solidar cu un club de mafioți care au primit o bombă și au murit câțiva dintre ei. Sunt solidar cu familiile îndoliate. Sunt solidar cu cei care au murit și Dumnezeu să le ierte toată greșeala cea de voie și cea fără de voie. Dar nu pot fi solidar cu o companie care are ca scop zilnic: batjocorirea unor oameni pentru a aduce zâmbetul pe buze altora. Asta este învrăjbire. Este o modalitate de a semăna ură între oameni.

(Claudiu Balan) - Ortodoxia Tinerilor
 

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Titlul si imaginea sunt foarte bine alese,fiind sugestive si de mare adevar.Informatiile scrise in acest articol sunt de foarte mare actualitate,pentru noi toti.
Orice crestin,care are credinta in Dumnezeu autentica si valori crestine - nu poate sustine si fi solidar cu asa ceva ,,cu o redacție a unui ziar care batjocorește orice este moral și cuviincios,care-și pretinde dreptul de a ironiza pe oricine și oricum.Caricaturile cu Mohamed sunt mai blânde decât mizeriile pe care „marii” caricaturiști le-au adus la adresa Maicii Domnului,a Domnului Iisus Hristos și a Duhului Sfânt.'' , ,,cu o companie care are ca scop zilnic: batjocorirea unor oameni pentru a aduce zâmbetul pe buze altora. Asta este învrăjbire. Este o modalitate de a semăna ură între oameni.''
Suntem cu totii solidari cu familiile îndoliate,cu cei care au murit si Dumnezeu să le ierte toată greșeala cea de voie și cea fără de voie.
Este ingrozitor si foarte ingrijorator ce se intampla in vremurile actuale in tara noastra si in lumea intreaga,in ce lume traim noi toti si lucrul cel mai trist este ca sufera si mor nu doar cei vinovati ci si oameni care nu au nici o vina.
Multumim si cele mai SINCERE FELICITARI pentru acest articol care inca din titlu ,,Eu nu sunt "Charlie" '' ,din imagine si prin toate cuvintele scrise prezinta adevarul in legatura cu ceea ce s-a intamplat de curand in Franta!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe