19 Iunie 18

Este rugaciunea pentru ploaie din Biserica Ortodoxa argumentata scripturiptic?

  • 01 Iunie 18
  • Invatatura de Credinta
  • 0
    De foarte multe ori am publicat pe acest site argumente scripturipice CLARE despre cam tot ceea ce tine de invatatura Bisericii lui Hristos, Ortodoxia si din pacate pentru foarte multi dintre cei de alte culte nu a contat acest lucru.
    Astazi voi raspunde argumentat scripturiptic despre rugaciunea pentru ploaie care este rostita, folosita in Biserica Ortodoxa.
    Multe persoane din alte culte neo-p, protestante sau islamiste eticheteaza aceasta rugaciune ca fiind PAGANA intr-un mod complet eronat, inconstient si pot spune ignorant cu privire la Sfanta Scriptura. Tot aceste persoane spun ca ele cunosc si respecta doar Biblia si totusi, si asa, considera aceasta rugaciune ca fiind pagana. De ce asa ceva??
    Haideti sa citim din Sfanta Scriptura la Epistola soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov | Capitolul 5, versetele 17 si 18 unde se spune clar ca "Ilie era om, cu slăbiciuni asemenea nouă, dar cu rugăciune s-a rugat ca să nu plouă şi nu a plouat trei ani şi şase luni. Şi iarăşi s-a rugat şi cerul a dat ploaie şi pământul a odrăslit roada sa", intarindu-se acest argument prin versetul 24 din Sfânta Evanghelie după Marcu | Capitolul 11 care spune "De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea."
    Acum vine si randul meu sa intreb, oare de ce aceste persoane care tot ataca Ortodoxia, fara a o cunoaste, numesc aceste rugaciuni ca fiind pagane? Raspunsul este simplu, lepadarea de Biserica lui Hristos, Ortodoxia reprezinta lepadare de Botez si de Hristos, pentru ca citim in Sfanta Scriptura la Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 4, versetul 5 ca "Este un Domn, o credinţă, un botez", adica o singura Biserica, un singur Dumnezeu si un singur Sfant Botez cu apa si Duh Sfant ... aceasta lepadare a lor de Hristos care spune "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" reprezinta intunecarea mintii si incapacitatea de a intelege Sfanta Scriptura. De aici si multele secte, schisme si rataciri noi care apar an de an.
    Datoria noastra ca si Crestini Ortodocsi trebuie sa fie o datorie Sfanta de comuniune frateasca, blandete, smerenie si traire in Hristos, in viata Bisericii, nu departati si lepadati de comuniunea cu Biserica, familia lui Dumnezeu. Amintindu-ne ca Iisus Hristos numeste pe Sfintii Apostoli, adica pe cei care propovaduiau invatatura Sa, Casnici ai lui, prieteni ... citind in (Ioan, 15, 14-15) ce spune Mantuitorul, "Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ceea ce vă poruncesc. De acum nu vă mai zic slugi, că sluga nu ştie ce face stăpânul său, ci v-am numit pe voi prieteni, pentru că toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute " amintindu-ne zilnic indemnul Sfant din Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 5, versetul 48, "Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este" . Iata inaltimea la care suntem noi invitati de catre Dumnezeu.
   
    "Stăpâne, Doamne Dumnezeul nostru (…) treci cu vederea greșelile noastre și trimite ploile tale peste locurile cele lipsite, veselește fața pământului pentru săracii poporului, pentru prunci (…) Ție ne rugăm și cu umilință cădem înaintea Ta, mărturisind păcatele noastre, deschide stăvilarele cerului, îndură-Te de bătrâni, de tineri, de pruncii de la sân (…) Doamne, știm că suntem nevrednici de îndurările Tale și că nu suntem vrednici să ridicăm ochii noștri. Tu ești drept, noi suntem nedrepți, Tu iubești, noi dușmănim, Tu ești îndurător, noi neîndurători… Așa, Doamne, Dumnezeul nostru, auzi-ne pe noi păcătoșii și nu trece cu vederea rugăciunile noastre, nici să biruiască fărădelegea noastră mila Ta, pentru că numai de sete ne topim ci, și de alte mii de rele, trimite, Doamne, binecuvântarea ploii Tale…”

Biblia NU SE CONTRAZICE: Contradictiile biblice sunt niste inventii sectaresti eretice sau ateu militante
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 4
Vizitatori: 4
Utilizatori: 0