23 Mai 19

Duminica Paștilor pentru creștinii catolici din Sri Lanka ...

  • 21 Aprilie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Șapte persoane arestate , conform informațiilor oficiale ale guvernului toate cele trei atentate au fost comise de sinucigași cu bombe în 8 locații ca includ biserici și hoteluri.

- peste 200 de persoane decedate si 400 de persoane rănite.
- 35 de turiști străini printre decedați.
- explozii la bisericile : Kochikade, St Sebastian and Batticaloa
- explozii la hotelurile : Shangri La, Cinnamon Grand and Kingsbury

    Ați văzut mass media occidentală sa transmită ceva sau să facă atâta vâlvă va în cazul atentatului asupra moscheii din Noua Zeelandă? Ați văzut mesaje de compasiune adresate credincioșilor și comunității creștine de către politicienii europeni?

   J.P Junker în frumoasa limba de lemn bruxeleza evită orice referire la creștinism, Paște sau Hristos și spune că transmite "condoleante din inima familiilor victimelor care s-au strâns să cinsteasca în mod pașnic " În mod pașnic ce să cinstească ? Îl ardea la degete dacă scria Învierea lui Iisus ? Daca vorbea de creștini?

    Theresa May se chinuie și îi iasă ceva mesaj chinuit despre biserici "Actele de violenta inpotriva bisericilor și hotelurilor din Sri Lanka" . Și atât nimic despre creștini și de faptul că sunt supuși terorii.

    Angela Merkel deasemenea evita cu talent sa spună asupra cui a fost îndreptată când spune că " ura si intoleranța religioasă evidentiata atat de teribil astazi nu trebuie sa învingă" . Ok , și ce facem noi pt asta nu ne chinuim sa vorbim putin despre cine sunt cei vizati de atentate ? Adica , creștinii madam Merkel .

    Emmanuel Macron nu știm ce a pățit de vorbește despre biserici și Paști ?!? Poate i se trage de la catedrala Notre Dame.

    ȘOC SI GROAZĂ Justin Trudeau "condamnă puternic atacurile atroce împotriva bisericilor și hotelurilor creștine"

    Iar "extremistul" de Jair Bolsonaro da cel mai complet mesaj " condamn atacurile care au lăsat sute de victime în Sri Lanka, inclusiv în biserici, unde a fost sărbătorită învierea lui Hristos. Fie ca Dumnezeu să-i mângâie pe cei care suferă acum! "

    Tovarășa Jacinda Ardern premierul Noii Zeelande cea care își punea hijab și condamna islamofobia dupa atacul asupra moscheii din Noua Zeelandă acum vorbește foarte aseptic și evită elegant tema creștinismului " Noua Zeelandă respinge toate formele de extremism și apără libertatea religioasă și dreptul de a se închina în siguranță "

    Ok , uimitor este in tota acest timp cum de pt majoritatea stângiștilor din Europa și din SUA în cazul acestor atentate nu vorbesc nimic despre creștinofobie în cel mai bun caz spun cuvinte ca biserică dar evită cuvântul creștin, creștinism sau Iisus Hristos.
În schimb toata ziua ne cânta povestea creștinilor intoleranți și islamofobi, iar când iubiți lor musulmani comit antentate sunt tot la fel de vocali precum peștii. Dreptate avea cine spunea ca " leftism is a mental disorder"

Nota site: Asta este atitudinea omenirii pentru crestinii omorati in numele "credintei" ... nu am auzit de nici un ban strans pentru ajutorarea ranitilor, familiilor celor trecuti la cele vesnice in ultimele 24 de ore. Va mai amintiti de banii stransi pentru Catedrala Notre-Dame? E foarte bine ca se reface (sper ca si asa cum trebuie...), este un simbol crestin pe plan mondial de o importanta foarte mare, o importanta foarte mare si pentru Franta ... dar la oameni pe bune cand ne gandim?

Sursa: Cultura Vieții Via Conservator 24
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe