22 Octombrie 18

"DUHUL SCHISMATIC" loveste din nou

  • 21 Octombrie 17
  • Schismatici
  • 0
    Am spus de multe ori ca acesti schismatici sunt foarte periculosi si razbunatori. Iata si un exemplu din cursul zilei de ieri care adevereste ceea ce am publicat pana acum despre schismatici.
    Multa lume se intreaba ce sunt schismaticii, ei bine schismaticii sunt oameni razvratiti contra Bisericii care s-au lepadat de invatatura Ortodoxa dar nu in totalitate. In situatia de fata este foarte posibil ca lepadarea sa fie 100%.
    Despre ce este vorba? Este vorba de o postare din partea profilului social "Impotriva Sinodului din Creta" care minte intr-un mod barbar fata de un preot de care nutreste o ura de neimaginat. O astfel de persoana cu o asa ura de nestavilit nu se poate numi ortodoxa. Poza postarii nu este cu tot ceea ce a scris pentru ca pana sa se faca poza utilizatorul David Abraham a fost BLOCAT pentru ca a deranjat cu un comentariu in care intreba rational cine sunt aceste surse asa zis "sigure" care i-a spus respectivului ca preotul din imagini (de altfel probabil un preot demn) ar fi suferind de boli psihice, ca ar fi ecumenist (la schismatici toti care nu sunt de acord cu ereziile lor sunt ecumenisti), ca ar fi satanist, ca tatal preotului s-ar fi spanzurat in fata lui etc, etc, etc....si dracismele continua in postarea cu pricina. Imediat dupa acest comentariu, schismaticul sau schismatica cu contul mai sus mentionat i-a trimis un mesaj privat domnului David Abraham in care a continuat jignirile si comportamentul penal avut pana atunci.
   In mintea acestor schismatici, daca respecti invatatura Ortodoxa, adica Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie asa cum este corect ea inteleasa si talcuita de Sfintii Parinti si nu faci ce spun si restalmacesc ei sectareste esti automat catalogat fara sa te cunoasca, pentru ca nici nu ii intereseaza asa ceva, ca fiind ecumenist, satanist, sectar, cipat, mason etc.
    Sfatul saitului De Interes este sa aveti mare grija cu cine va imprieteniti pe Facebook si ce saituri asa zise ortodoxe cititi. Un sait care se declara ortodox este ortodoxinfo dar care este de fapt schismatic si promovator al dezbinarii in Biserica Ortodoxa, un sait sustinut de multe asociatii si alte saituri partenere. 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0