26 Iunie 19

Dragnea maine va fi in inchisoare, acum spre cine va fi directionata ura? Raspunsul in articol...

  • 27 Mai 19
  • Politica
  • 0
    Manipularea se poate face foarte usor prin emotie, ura, frica....aceste ingrediente sunt folosite mai ales de politicieni in campaniile electorale dar si pentru atacarea simbolurilor, atacarea Bisericii sau a anumitor categorii de oameni.
    Noi ca si crestini, ar trebui sa intelegem aceste aspecte intr-un mod rational, duhovnicesc ... Ca si crestini, in primul rand, nu ar trebui sa alegem oameni care diabolizeaza alti oameni pentru a iesi ei in evidenta. Adica da, zilele trecute si de foarte mult timp, suntem constienti ca PSD a reprezentat ca partid pentru Romania o tradare continua, dar si asa, au iesit primii pe tara ca si voturi, dupa ei urmand promotorii in Romania a LGBT, adica USR-PLUS si PNL locul 3, un partid din acelasi aluat cu cele doua fractiuni de dinainte... Da, am reusit ca un popor declarat credincios, unul cu o majoritate de circa 87% ortodox sa alegem IAR tradatori de tara, fix asa cum am facut si-n 1990. An in care, in loc sa alegem normalitate, am ales TOT comunism practic. Stiu, incep prin aceste ultime articole sa politizez un site care are ca si tema principala CREDINTA, dar credinta nu tine de "bine", de normal?
    Imi spunea cineva acum cateva zile ca Biserica NU trebuie sa se bage in treburile statului, in politica, imi cer scuze....dar unii nici acum in 2019 nu stiu ce e aia Biserica. Dragilor, Biserica nu reprezinta doar "dealul Patriarhiei sau preotii", Biserica este trupul viu si rugator catre Hristos, omul traitor in Ortodoxie, toti oamenii botezati ortodocsi. EU SUNT BISERICA. Eu sunt madular viu al Bisericii....adica dupa logica unora, circa 87% dintre romani NU ar mai trebui sa voteze, pe bune?
    Sa va raspund la intrebarea din titlu e simplu, BISERICA, asta e raspunsul. Biserica va fi atacata din toate partile din ce in ce mai mult....Biblia ne descopera faptul ca prigoana nu se lasa asteptata, oamenii sa inraiesc, oamenii se distanteaza de bine, de normal, de pace....
    Fratilor, traim in tara in care imnul urii este o injuratura cu tenta sexual degradanta, in tara unde, repet, 87% dintre romani se "declara" ortodocsi. Acum ma intreb si eu, cati suntem, pana la urma, pe bune ortodocsi? Un ortodox NU vorbeste asa domnule, nu promoveaza sexualizarea vocabularului social. Cine o face?

    Singura solutie pentru aceasta tara este intoarcerea la pace, la normal, la IUBIRE DE TARA, iar iubirea de tara inseamna respectarea istoriei, credinta in Dumnezeu, munca si 0 hotie.

Sa ne ajute Dumnezeu ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe