19 Noiembrie 18

DOVEZI, MARTURII SI FAPTE: Sfanta Inviere a Domnului nostru Iisus Hristos

  • 07 Aprilie 18
  • Biserica Ortodoxa, Biserica lui Hristos
  • 0
    Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este argumentata de istoria necrestina si desigur, crestina caci a fost un eveniment cat se poate de real, demonstrandu-se anual existenta reala a lui Dumnezeu prin minunile din Biserica lui Hristos, Ortodoxia.
    Despre minunea luminii Sfinte de la Ierusalim s-a tot discutat si demonstrat autenticitatea ei, pentru sceptici avem clipul de mai jos.
    Site-ul adevarul.ro relateaza "Antonia Maropoulou, care a condus echipa ce a restaurat mormântul lui Iisus Hristos, susţine că a asistat la fenomene misterioase în timpul lucrărilor. Uneori aveau loc fenomene care nu pot fi explicate“, a declarat ea pentru postul de televiziune France 2. Un fenomen neobişnuit s-a produs în momentul deschiderii Sfântului Mormânt, în octombrie anul trecut. „Când am încercat să explorăm cavitatea pietrei sfinte, aparatele care verificau rezonanţa electromagnetică au cedat. Mormântul lui Hristos este un mormânt viu… Există fenomene naturale care pot perturba câmpurile electromagnetice“, afirmă profesoara de la Universitatea Tehnică Naţională din Atena. Potrivit ei, nu există nicio explicaţie raţională asupra cedării acestor instrumente atât de sofisticate."
    Va recomandam si clipul ACESTA, despre acest eveniment care s-ar fi petrecut in momentul lucrarii la Mormantul Mantuitorului.
    Revenind la acest eveniment deosebit al rememorarii Invierii Domnului nostru Iisus Hristos, acest eveniment infloreste sufletul, indeamna la unirea deplina cu Iisus Hristos intru pace, iubire si fericire duhovniceasca.
    Respectati acest eveniment si traiti-l intru Biserica Ortodoxa, Biserica lui Hristos astfel afland cu adevarat scopul jertfei supreme a Mantuitorului si a INVIERII care ne deschide noua oportunitatea de a intra in lumina fara de sfarsit si odihna intru pace si fericire in Raiul pregatit celor bineplacuti lui Dumnezeu.

    "Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?"
Domnul Iisus Hristos

    "Se tem de moarte doar cei care nu cred în Înviere."
Sfântul Ioan Gură de Aur

    "Toată istoria creștinismului nu este altceva decât istoria unei singure și unice minuni, a minunii învierii lui Hristos, care se continuă neîntrerupt în inimile creștinilor, zi de zi, an de an, veac de veac, până la cea de-a Doua Venire." si "Oamenii L-au condamnat pe Dumnezeu la moarte, Dumne­zeu însă, prin învierea Lui, îi „condamnă” pe oameni la nemurire, în locul loviturilor pe care I le-au dat oamenii, El îi îmbrăţişează; în locul ocărilor, El le împărtăşeşte binecuvântări; în locul mor­ţii, El le dă nemurirea. Nicicând oamenii n-au arătat ură faţă de Dumnezeu ca atunci când L-au răstignit, şi niciodată Dumnezeu n-a arătat iubire faţă de oameni ca atunci când a înviat. Oamenii au vrut să-L facă pe Dumnezeu muritor, El însă, prin învierea Lui, i-a făcut pe oameni nemuritori.” scrie Sfantul Iustin Popovici

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0