22 Iulie 19

Distrugerea omenirii - Sistemul din ce in ce mai satanizat

  • 29 Noiembrie 14
  • Actualitate
  • 1
Distrugerea omenirii - Sistemul din ce în ce mai satanizat

    Sistemul din ce în ce mai satanizat: Din 2018 în România vârsta obligatorie pentru grădiniţă va fi de 3 ani; în SUA sunt mai avansaţi, copiii vor învăţa tot la grădiniţă despre masturbare şi homosexualitate

    Ministrul Educației a anunțat recent că până în 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copii de la vârsta de 3 ani. Altfel spus, chiar dacă o familie are cu cine să-și lase copilul, ea va fi totuși forțată să-l dea pe mâna sistemului de educație. De ce graba asta? Și de ce cu forța?

    În paralel cu coborârea vertiginoasă a vârstei de școlarizare, în Occident are loc și o „împrospătare” a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul), masturbarea de mic etc. În România, în cadrul programului Sexul și Barza, lansat sub patronajul aceluiași Remus Pricopie, teme asemănătoare sunt propuse, ce e drept, elevilor cu vârste ceva mai mari. Dar, tendința statului de sexualizare a copiilor este evidentă.
 


Sursa foto: replicahd.ro

    Potrivit Las Vegas Review-Journal, responsabilii din Educație din Clark School County (al cincilea district ca mărime din America) încearcă să obțină sprijinul părinților pentru o serie de schimbări radicale în programa de învățământ, în sensul prezentării lor „mult mai timpuriu” anumite teme.

    Printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.

    Copiii de această vârstă mai urmează să fie învățați și că „atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.

    Responsabilii școlari le-au prezentat părinților aceste schimbări în ședințe „cu ușile închise”. Doar că reacția acestora nu a fost nici pe departe una favorabilă.

    „Vreți să-mi învățați copilul de 5 ani să se masturbeze?”, i-a întrebat o mămică, Julie Butler, pe șefii din educație, potrivit ziarului.

    „În mod cert, nu ar trebui să înveți niște copii de 5 ani că masturbarea și provocarea plăcerii sunt bune, iar că elevilor de 12 ani trebuie să li se ofere toate detaliile despre sexul anal sau oral”, opinează postul de televiziune KTNV.

    Un alt părinte, Ronald Whitaeger, a declarat pentru canalul Fox 5 că le-ar fi spus responsabililor din educație: „Masturbarea este un lucru intim. Aici este o grădiniță. Cred că glumiți. Nu trebuie să afle despre asta la vârsta lor”.

    Un elev de liceu a declarat conducerii: „Cred că am citit vreo 20 de pagini, dar nu am mai putut continua; erau acolo niște lucruri prea tulburătoare pentru vârsta mea, deși am 17 ani!”

    O altă serie de ședințe cu părinții, pentru a-i convinge de necesitatea schimbărilor este programată pentru noiembrie.

Sursa: evz.ro

    Se vede treaba că cei care se cred stăpânii lumii grăbesc lucrurile, nu mai au răbdare. Vor să ne îndobitocească mai repede copiii. Nu le e de ajuns ce au realizat până acum. Li se pare că sunt ineficienţi. Stăpânul lor diavolul îi îndeamnă să facă mai mult… şi mai repede.

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Cuvintele scrise in acest articol inca din titlu ,,Distrugerea omenirii - Sistemul din ce în ce mai satanizat'' ne ingrijoreaza cu adevarat pe noi toti
Copiii la aceasta varsta sunt fiinte gingase,nevinovate si pure,citind despre noile masuri si noile teme ce se vor a fi incluse in programa scolara pentru gradinitele de copii nu ai cum sa nu ramai stupefiat,intr-adevar cei ce au avut asemenea idee sunt nebuni.Sincere felicitari pentru acest articol,la care sa ia aminte toti parintii,institutiile din stat si intreaga societate,sa incerce sa evite si sa opreasca aceste masuri total absurde ce sunt impotriva adevaratei educatii crestine,masuri ce cu siguranta ar afecta in rau dezvoltarea fizica si sufleteasca a copiilor!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe