17 Iulie 19

DICTATURA LGBT in Marea Britanie

  • 05 Iulie 19
  • LGBT
  • 0
    Doi copii de zece ani din Marea Britanie au fost suspendați de la școală și au primit și 5 ore de detenție fiindcă au cerut să fie scutiți de a participa la lecțiile despre "luna mândriei LGBTIQ" care au avut loc în școala lor Heavers Farm Primary School din Croydon, sudul Londrei.
    Atunci când Kaysey (fetița din poză) și un alt elev, Farrell, au cerut să fie scutiți de a participa la lecția despre "luna mândriei LGBT" au fost acuzați de homofobie de către profesoara lor.
    Ulterior au fost suspendați de la școală de către directoarea, Susan Papas, care i-a supus pe copii la diferite forme de hărțuire și detenție timp de 5 ore.
    Nu doar că este o abordare greșită din punct de vedere moral și psihologic, este de asemenea rău intenționată având în vedere că doi copii au fost supuși la un astfel de tratament.
    În data de 20 iunie, Farrell care stătea lângă prietena și colega lui de clasă Kaysey, l-a rugat pe profesorul lui "Domnule, vă rog, îmi permiteți să nu iau parte la această lecție?" atunci când profesorul le-a înmânat material LGBT de colorat.
    Profesorul i-a refuzat cerința spunându-i că lecțiile LGBT fac parte din curriculum.
    După ore, se pare că profesorul l-a acuzat pe Farrell că a folosit un limbaj homofobic fiindcă ar fi spus că "LGBT e nasol și LGBT sunt prostii" ceea ce copilul neagă că ar fi zis.
    Mai târziu, conform spuselor lui Kaysey, doamna Papas a țipat la cei doi copii în fața clasei "cum îndrăzniți? Sunteți o dezamăgire pentru această școală".
    În mod ironic, pe site-ul școlii se afirmă că valorile britanice în ceea ce privește "libertatea individuală și respectul reciproc și toleranța pentru cei care au păreri și credințe diferite" vor fi susținute și respectate.
    Se pare că asta nu se aplică și în cazul celor care nu vor să fie spălați pe creier de agenda homosexuală fie creștini, musulmani, evrei etc
Kaysey și Farrell ar trebui aplaudați pentru că au stat neclintiți împotriva așa zișilor "adulți" care predau și manageriază școala și care se pare că au ajuns să aplice cea mai gravă formă de hărţuire deoarece acești copii au avut inspirația de a nu se lăsa păcăliți de îndoctrinarea agendei LGBT.
    Spre astfel de abuzuri se îndreaptă și România din păcate.
    Semnați petiția din link-ul de mai jos pentru a-i susține pe cei doi copii.

Semneaza petitia aici.

Sursa: Ioana Picoș-Făgădaru
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe