17 Iulie 19

DESPRE VACCINURI - Schismaticii de pe "ortodoxinfo" ataca intr-un mod constant Biserica lui Hristos

  • 27 Iulie 17
  • Despre familie
  • 0
    In ultimele saptamani sunt discutii din ce in ce mai intense despre anti-vaccinare sau pro-vaccinare. Din capul locului declaram ca site-ul Deinteres.org este de acord pentru vaccinare dar are mai multe semne de intrebare, de unde vin vaccinurile si cine le fabrica?!? Declar ca as fi mai linistit daca as afla ca vaccinurile sunt produse de oameni seriosi, institute serioase din Romania poate.
    Site-ul ortodoxinfo.ro este (dupa cum stiu toti cititorii fideli ai acestui site) un site schismatic, un dezinformator si un dusman al Ortodoxiei. El impreuna cu alte site-uri precum saccsiv duc o campanie contra vaccinarii de parca fix cei care scriu respectivele articole nu s-ar fi vaccinat... Tot acelasi site numeste Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane intr-un vadit sens de batjocura "Păgânarhia", aratand DIN NOU ura care ii determina sa fie schismatici si nu Ortodocsi, toate acestea dupa declaratia purtatorului de cuvant al Patriarhiei, Vasile Bănescu pentru ProTV: Pozitia Bisericii e constanta, Biserica recomanda. Biserica dezavueaza imixtiunea unor clerici in discutii privind vaccinarea, pentru ca acesti clerici nu au pregatire medicala.
    Biserica Ortodoxa cand vorbeste, stie ce vorbeste (ar fi tare bine sa se si demonstreze ca sursa vaccinurilor este serioasa pentru a se linisti populatia), astfel ar fi bine ca medicii sa isi faca treaba si sa stopeze aceste cifre sumbre: potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până vineri, 14 iulie, este 8.017, dintre care 31 de decese, respectiv 8 în județul Timiș, șase în județul Arad, șase în județul Dolj, trei în județul Caraș Severin și câte unul în județele Bihor, Cluj, Călărași, Satu Mare,Vaslui, Galați, Mureș și București.
    Pe de alta parte sunt bine cunoscute crizele de seruri in timp ce "altii" incearca sa mute atentia catre parinti sau persoanele care sunt contra vaccinarii.
 

Foto logo: ziarulceahlaul.ro 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe