17 August 19

De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada de acum cateva zile?

  • 19 Decembrie 14
  • Actualitate
  • 1
De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada de acum cateva zile? Un baraj de decantare asemeni celui de la Rosia Montana a cedat. VIDEO

    TULBURATOR: Inregistrari VIDEO cu dezastrul produs pe 4 august cand un baraj al unui iaz de decantare din Canada s-a rupt. Proiectant comun cu cel de la Rosia Montana!

    Desi au trecut 2 saptamani de la dezastru, presa centrala din Romania aproape ca nu a scos o vorba despre acest eveniment catastrofal. MAI SA FIE !!! Oare nu au aflat, desi sunt cu ochii pe toate evenimentele externe, sau sunt PLATITI SA TACA?

    O, CRED CA STIU: au luat atat de multi bani pe publicitatea de la Rosia Montana Gold Corporation incat nu-si pot TRADA clientul. In schimb, ne tradeaza pe noi! Tocmai de aceea, faceti-va o misiune de onoare si responsabilitate din raspandirea acestor informatii, ca sa afle cat mai multi oameni!
 


Foto: radio.bzi.ro

Daniel Roxin

    “Cunoasteti declaratiile legate de Siguranta Viitorului Baraj al Iazului de decantare de la Rosia Montana? VA FI CONSTRUIT din arocamente la “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”.

    La “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”, a fost CONSTRUIT si Barajul Iazului de decantare al exploatarii de aur si cupru al companiei Imperial Fier de la Muntele Polley , din Canada.

    In Noaptea de 4 august, “Cele mai inalte standarde de Siguranta cunoscute” s-au dovedit insuficiente, barajul din arocamente sa prabusit si cinci milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revarsat in Valea Hazeltine Creek si Lacurile Quesnel si Polley, iar dezastrul se extinde.

VEZI SI   -   DEZASTRUL ECOLOGIC din Canada adus in Romania. Si alte tari au fost afectate - GALERIE FOTO, VIDEO

    Proiectantii Barajului Iazului de decantare din Canada, care s-a rupt pe 4 august, sunt aceeasi care au lucrat si pentru Gabriel Resources la barajul vizat la Rosia Montana!

    Priviti, mai jos, cateva videoclipuri cu inregistrarile dezastrului si reportajele realizate de jurnalistii de la Global News. Si nu comparati intru totul cu barajul de la Rosia Montana. Barajul de la Rosia Montana va fi mult mai inalt intr-o vale mult mai ingusta (implicit, cu o presiune pe baraj mult mai mare decat cel din Polley).

    Mai mult, in zona imediat expusa riscului din avalul barajului de la Rosia Montana (localitatile Abrud, Rosia Montana – Gura Rosiei, Carpinis, Campeni, Bistra, Lupsa, Baia de Aries, etc) locuiesc aproximativ 20.000 de oameni, comparativ cu cele aproximativ 300 de gospodarii din avalul Barajului de la muntele Polley.”

Mihai Gotiu

Pentru mai multe detalii: meritocratia.ro & radio.bzi.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Informatiile scrise in acest articol sunt inca din titlu cu adevarat de INTERES si foarte ingrijoratoare pentru noi toti romanii,faptul ca in Noaptea de 4 august Barajul Iazului de decantare al exploatarii de aur si cupru al companiei Imperial Fier de la Muntele Polley din Canada s-a prabusit si cinci milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revarsat in Valea Hazeltine Creek si Lacurile Quesnel si Polley,ca dezastrul se extinde,iar proiectantii Barajului Iazului de decantare din Canada sunt aceeasi care au lucrat si pentru Gabriel Resources la barajul vizat la Rosia Montana.Multumim si cele mai sincere FELICITARI pentru un asemenea articol,trebuie cu adevarat raspandite aceste informatii ca sa afle cat mai multi oameni!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe