26 Iunie 19

Cupolele Catedralei Nationale NU sunt din aur – ci sunt dintr-un aliaj de cupru, zinc, staniu și fier care imită culoarea aurului.

  • 29 Mai 19
  • Actualitate
  • 0
    "Deci cupolele alea de la catedrală nu sunt din aur – ci sunt dintr-un aliaj de cupru, zinc, staniu și fier care imită culoarea aurului. Mai avem și alte preocupări și întrebări din aceeași categorie?

    La inaugurarea catedralei ierarhii nu au venit cu Mercedesuri placate cu aur, care nu ar fi avut RCA. Alea erau mașinile de protocol de la SPP, cu RCA valabil – dar nu veți găsi RCA-urile unei structuri militare pe site-ul public. Și nu erau placate cu aur – trucajul era făcut în Photoshop.

    Cei 50.000 de oameni nu au fost ținuți cu forța afară la sfințirea catedralei, au venit acolo de bunăvoie, iar în interior nu era loc decât de 5000 de oameni. Și 2000 în condiții de protocol – și foarte probabil fix aceleași condiții vor fi și săptămâna asta, la vizita Papei.

    Nu toți oamenii s-au îmbulzit și călcat în picioare la sfințirea catedralei. Înghesuială și grabă veți găsi și la meci, și la concert, acolo unde participă niște zeci de mii de oameni. Au existat într-adevăr câteva incidente minore, inevitabile la evenimente de o astfel de amploare.

    Nu toți preoții au Mercedes și vilă – ba foarte mulți dintre ei, care au parohii modeste prin comune, cu zece muște de babe la liturghie, au și câte două-trei joburi ca să-și întrețină familiile și copiii. Celor care îi vorbesc de rău sau îi invidiază – le pot da adresa unui prieten, să meargă și să trăiască o săptămână alături de familia lui. Eventual să-l și ajute să numere banii care se strâng într-o duminică, la cutia milei.

    Dar când ai parte de aceeași îndoctrinare și în comunism, și în deceniile de după – nu e de mirare că astfel de întrebări și astfel de preocupări ne bântuie monomaniacal mințile și rețelele de socializare." - scrie jurnalistul Catalin Sturza pe un site social.

Nota site: Se pare ca diabolizarea lui Dragnea, odata intrat in puscarie, se reduce, iar tunurile sunt indreptate fix spre Biserica, adica exact ceea ce avertizam pe site acum cateva zile ca se va intampla.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe