19 August 17
Acasă » Cultura Generala
12 August 17
Autor: Admin
80
0
    Păi, în urmă cu ceva timp, am fost la nişte cursuri de NLP – că ne place neuro-lingvismul mai nou. Şi exprimarea lor era următoarea: că, fără cuvânt, exprimarea creierului, vai, este în deficienţă. Deşi teoria spune aşa: trei, treizeci şi opt, cincizeci şi cinci sau cincizeci şi şapte. Cât este cuvânt, cât este gest… ... Detalii... »
07 Iulie 17
Autor: Admin
2337
0
    Studenți ai Facultății de Jurnalism și Științele Comunicarii și doi stundeti ai Masterului de Comunicare al Facultății de Teologie "Justinian Patriarhul" din București isi prezinta locurile dar mai ales trairile pe care le-au experimentat in deosebite publicatii pe site-ul  ... Detalii... »
23 Iunie 17
Autor: Admin
367
0
    GLORIE ȘI RECUNOȘTINȚĂ ETERNĂ EROILOR ARMATEI ROMÂNE DIN RĂZBOIUL DE REÎNTREGIRE NAȚIONALĂ (1916-1919)
TRANSILVANIA PĂMÂNT ROMÂNESC!
    Țărani români din Maramureș spânzurați de austro-ungari pentru că nu și-au trădat credința și sentimentele naționale. (anul 1916)
    «De la începutul răzb ... Detalii... »
22 Iunie 17
Autor: Admin
336
0
    Este o manifestare culturală, organizată până acum timp de 40 de ani la sfârşit de iunie.
    Centrul de Cultură și Artă al județului Hunedoara, Consiliul Judeţean Hunedoara sunt principalii organizatori ai acestei manifestări, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei localităţii alese aleatoriu pentru desfă ... Detalii... »
14 Iunie 17
Autor: Admin
684
0
"Andrada Precup, Andra Petre și Diana Dică au câștigat Marele Premiu al Juriului la a VII-a ediție a FESTIVALULUI DE PRICESNE «BLÂNDUL PĂSTOR»

    În foișorul Parohiei Apărătorii Patriei II – Sfântul Ambrozie, din cartierul bucureștean Berceni (Piața Sudului), a avut loc duminică 11 iunie 2017 ... Detalii... »
07 Iunie 17
Autor: Admin
273
0
    Stropirea cu apa sfintita este foarte des si in multe ocazii folosita de catre preot. De fapt, apa, ca element fundamental al creatiei, fiindca se foloseste la spalarea si curatirea fizica a trupului uman sau a celorlalte corpuri materiale, este asociata si lucrarii de curatire spirituala, de spalare a urmelor lasate de pacatele ... Detalii... »
1 2 3 ... 25 26 »