23 Octombrie 18

Cu ce bani face atatea deplasari cu atata logistica Malin Bot in conditiile in care el se declara "jurnalist independent"?

  • 27 Iulie 18
  • Politica
  • 0
    Deplasari in Europa, in diferite mari orase, proteste zilnice aproape, materiare gen pancarte si altele, mancare pentru deplasari, haine... de unde are Malin Bot bani pentru asa ceva in conditiile in care NU este angajat NICAIERI din propiile lui cuvinte ca ar fi independent, adica nu apartine de nici un trust media?!
    Aceste intrebari sunt esentiale pentru a intelege si mai bine miscarile politice din zilele noastre. Site-ul deinteres.org are ca rol constientizarea reala, rationala a unor lucruri si de aceea gasim aici un articol de acest gen. Nu suntem psd-isti sau partizani ai altui partid, vazandu-i pe acestia antiromani impreuna cu USR, PNL, UDMR, ALDE si asa mai departe. Ca tot am ajuns la USR sau PNL, doua partide care au pornit o campanie care se numeste #FaraPenali (update: campanie sustinuta si de Malin Bot), si despre care citim urmatoarele: Dosar penal cu trei infracțiuni în cazul finanțării USR, PNL și USR, finanțări ilegale. Dan Barna dă vina pe Dragnea si Lovitură pentru opoziție. PNL este acuzat de fraudă fiscală. USR are dosar la Parchet ... pai cum facem prieteni?  Nu erati "voi", USR-ul, PNL-ul cu "fara penali in functii publice"?
    Frati Ortodocsi, Ortodoxia traita asa cum trebuie, nu a fost cea mai oropsita in comunism degeaba si nu numai ... Ortodoxia traita asa cum se cuvine reprezinta o realizare a adevarului, o descoperire a adevarului, o ratiune mai presus de ratiune. Mai ales ca si Ortodocsi practicanti trebuie sa intelegem ca scenariul de astazi este foarte asemanator cu cel din 1989, atunci cand s-a facut o asa zisa "revolutie" in care s-a schimbat conducerea statului mult mai puternica pe plan extern cu o conducere pur COMUNISTA de frustrati...astazi se vrea sa se schimbe niste antiromani (PSD) cu alti antiromani despre care citim urmatoarele: USR, singurul partid din Romania care sustine comunitatea LGBT si USR a decis, in cadrul referendumului intern, sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie. Aceste articole avand si un profund material mincinos contra familiei normale, Credintei, normalitatii in general, dar care arata pozitia anormala a "opozitiei" vizavi de vointa poporului.
    In consecinta, domnul Malin Bot cel "independent", este foarte mult sustinut de catre cei din opozitie, mai ales USR si PNL iar dupa cum vedem doar de pe site-ul cu donatii, Patreon, Malin Bot primeste aproape 5000 $, prin asta intelegand ca probabil veniturile lui pentru tot acest prozelitism anarhic sunt mult, mult mai mari ...

Foto: Cornelius Florin

UPDATE: Va recomand si un clip din 2017.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0