21 Iulie 19

Corneliu Vadim Tudor, in 'Biroul Presedintelui': Romania e colonie. Cei 10 ani cu Traian Basescu sunt o pagina neagra in istoria Romaniei

  • 23 Octombrie 14
  • Actualitate
  • 1
Corneliu Vadim Tudor, candidat la Preşedinţia României din partea Partidului "România Mare", a fost invitatul lui Mihai Gâdea, marţi seară, în "Biroul preşedintelui".

Acesta a vorbit despre regimul lui Traian Băsescu, campania electorală şi contracandidaţii săi.

    „Sunt o pagină neagră în istoria României. I-am spus-o de mai multe ori. Nu trebuia să amputeze pensiile şi salariile. Aceste măsuri de austeritate nicăieri nu au dus la rezultatele scontate. Ştiu ce s-a întâmplat, ţin minte pe ore şi pe zile. Pe 5 mai 2010, eram în Parlamentul European. S-a votat o rezoluţie împotriva folosirii cianurilor la exploatările de metale rare, cu direcţia Roşia Montană, unde nu sunt doar aur şi argint, ci şi uraniu. Uraniu antamat de George Soros. În ziua aia l-a sunat Soros pe Băsescu. Şi el a doua zi a convocat conferinţa de presă, pentru că nu mai avea bani. I-a tăiat ăla sursele de finanţare. A fost şi şantat şi ameninţat” a spus Corneliu Vadim Tudor despre cei 10 ani cu Traian Băsescu.

    Corneliu Vadim Tudor a vorbit şi despre "obligaţiille" create de preşedintele Băsescu, care au dus la sărăcirea românilor.
 


Sursa foto: libertatea.ro

    „România e o ţară care nu are voie să fie săracă, stă pe nişte valori extraordinare. În zona Văii Prahovei încă sunt hidrocarburi mai bogate decât s-au exploatat în ultimii 100 de ani. Pe platforma continentală a Mării Negre sunt gaze naturale. România este extraordinar de bogată. Cine este de vină că românii mor de foame? Avantajul şi atuul meu este că nu am fost la putere şi am refuzat să merg la furat cu hoţii” a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Caracterizări într-un singur cuvânt pentru o parte dintre candidaţi:

    "Victor Ponta - imatur. Klaus Iohannis - impostor. Călin Popescu Tăriceanu - grecotei. Monica Macovei - torţionară. Elena Udrea - nimfă. Dan Diaconescu - copie. Gheorghe Funar: şarpe. Kelemen Hunor - Asia. Pentru celălalt maghiar care candidează - puşcărie".

Citeste tot articolul pe: antena3.ro (sursa)

   
 
 
 

 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol este deosebit si reusit,titlul ales este extraordinar,iar cuvintele scrise sunt de mare actualitate,de mare adevar si de interes pentru noi toti romanii,cu adevarat sunt extraordinare caracterizarile într-un singur cuvânt pe care le face Corneliu Vadim Tudor pentru o parte dintre candidatii la Preşedinţia României,cum arata ca de fapt nu merita nici unul dintre ei sa fie ales.Multumim si sincere felicitari pentru acest articol!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe