23 Februarie 18

CINE GUVERNEAZA LUMEA?

  • 24 Iulie 17
  • Actualitate
  • 0
    V-aţi întrebat vreodată cine mânuieşte firele lumii? V-aţi gândit la posibilitatea ca, în spatele lui Jacques Chirac ori Anthony Blair să mai fie cineva? Dacă <ia, aţi nimerit-o. Aşa cum a scris Benjamin Disraeli ; (prim-ministrul Marii Britanii în 1867) în romanul său Coningsby (1844): „Lumea e guvernată de personaje pe care cei ai căror ochi nu ajung până în culise nu pot nici măcar să şi le închipuie".
    în spatele scenei pe care are loc spectacolul politic internaţional, 'există organizaţii secrete, care colaborează în vederea instaurării Noii Ordini Mondiale. Deşi expresia este veche, căci apare şi pe bancnota de un dolar american, în zilele noastre ea se referă la noua lume globalizată. Oligarhiile au adoptat-o conştient de la illuminati din Bavaria, un ordin secret fundat în 1776, care urmărea să preia controlul total al planetei. Clubul Bilderberg nu este o instituţie secretă unică, dar, atât prin raza sa de acţiune, cât şi prin identitatea membrilor şi dimensiunile obiectivelor lui, este cea mai ambiţioasă dintre toate, fiind alianţa secretă cea mai extinsă de pe planetă. A izbutit să-şi ţină în umbră adevăratele ţeluri oculte, printr-un ansamblu de 'mecanisme orchestrat cu cea mai mare grijă, stimulat de mass-media, utilizând propaganda, dezinformarea, secretul şi trecerea sub
tăcere a anumitor fapte, pentru ca acestea să fie percepute confuz, şi incitând la pasivitate socială, prin practicarea filosofici haosului constructiv ori a dezordinii create în folos propriu. Clubul Bilderberg a jurat să atace şi să distrugă până şi ultima urmă de libertate şi independenţă a popoarelor, anihilând orice tip de organizaţie socială, politică şi economică naţională capabilă să-i afecteze planurile. A instaurat un guvern invizibil, dar adevărat şi omnipotent, bazat pe structuri solide, care se întind ca tentaculele unei caracatiţe în toate colţurile planetei. El este „Fratele cel Mare", portretizat de George Orwell. Nimic nu scapă privirilor sale, nici nu lasă loc improvizaţiei, totul este dinainte aranjat şi pregătit. Aceşti bilderbergeri se întrunesc fără ştirea lumii, ca să-şi definitiveze strategiile cu ajutorul cărora să-şi stabilească propria globalizare, stimulată de condiţiile, optica şi scopurile lor: instaurarea unui singur guvern, creearea monedei unice, la adăpostul unei religii unice. Dorinţa lor de putere se va concretiza într-un viitor nu prea îndepărtat în asumarea conducerii ONU. Ei vor transforma Naţiunile Unite într-un guvern planetar, omogen, care nu va face diferenţă între ţări, ci între regiunile de pe glob, şi va impune aceleaşi legi unor culturi atât de diferite cum sunt, bunăoară, cea orientală şi cea occidentală, cea hindusă şi cea arabă, cea germană şi cea spaniolă. Lumea unică de sub controlul acestor „stăpâni" trezeşte fiori, din cauza asemănării ei cu sistemul imaginat de către George Orwell în Ferma animalelor şi în 1984.
 

Extras din: CLUBUL BILDERBERG. STĂPÂNII LUMII / Editura „Litera Internaţional"
Traducerea şi adaptarea: Ioana lonescu © Cristina Martin Jimenez, 2005 
Fotojurnalul.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 5
Vizitatori: 5
Utilizatori: 0