20 Iunie 19

Cel mai mare tenor al lumii este retrograd? Andrea Bocelli, in genunchi la Sanctuarul de la Fatima, cinstind pe Fecioara Maria!

  • 20 Mai 19
  • Actualitate
  • 0
    Da, stiu, marele Andrea Bocelli este catolic dar asta nu ne opreste cu nimic in a intelege pe deplin faptul ca nu este cu nimic RETROGRAD un gest de smerenie, acela de a merge in genunchi in jurul unei manastiri, gestul fizic de nevointa fiind sincer si insotit de rugaciune....NU este nimic retrograd in a crede in Dumnezeu, in a-L marturisi... ESTE retrograd gestul "progresistilor" din lumea in care traim, aceia care in Romania, din ce in ce mai mult din pacate, capata un avand periculos intr-o societate slabita, in cadere morala.
    Site-ul it.aleteia.org publica faptul ca Andrea Bocelli și soția sa au parcurs in genunchi calea penitentei care înconjoară statuia Sfintei Fecioare a Rozarului de la Fatima, în 13 mai 2018. Tenorul declarand, conform e-communio.ro, ca „Maria este calea obligatorie pentru a ajunge la Tatăl”.
    "Andrea Bocelli nu este numai un mare tenor, ci si o mare legenda. Este cel mai iubit tenor din lume iar semnatura vocii lui este recunoscuta de toata lumea. Andrea Bocelli este una dintre cele mai mari embleme ale celui de-al treilea mileniu, ca marturie stand steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame. Bocelli detine o multime de premii si distinctii, iar in 1998 a fost ales de revista „People' ca fiind unul dintre cei mai frumosi 50 de oameni de pe planeta." - conform viva.ro.
    Tenorul a ramas orb complet, asta dupa ce se nascuse cu un glaucom grav din cauza unei erori medicale. La varsta de 12 ani, la un meci de fotbal, copilul pe atunci, Andrea Bocelli si-a pierdut cu totul vederea.
    „O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună gheață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită infirmitate. Dar tânăra și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut. Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu. Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper ca această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.” – Andrea Bocelli

P.S. Acum ma intreb si eu, unde sunt penibilii care tot iau in ras "pupatorii de moaste"?

Sursa foto: Santuário de Fátima
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe