21 Octombrie 18

Ce s-a mai întâmplat, ce s-a mai aflat în ultimele zece zile

  • 29 Septembrie 17
  • LGBT
  • 0
- Ed Murray, primarul homosexual al orașului american Seattle, ar fi abuzat sexual, în urmă cu peste 30 de ani, copilul pe care îl luase în plasament, conform unei investigații.
    De asemenea, bărbatul, care este căsătorit cu un alt bărbat și e sprijinit politic de influenta organizație de lobby Gay & Lesbian Victory Fund, mai este acuzat de viol de alți cel puțin patru bărbați, acum adulți, dar faptele s-ar fi petrecut în timpul în care erau minori.
    Delvonn Heckard afirmă că Murray l-a violat și molestat pe când era adolescent. Lloyd Anderson a formulat acuzații similare contra lui Murray în 2007. Jeff Simpson a declarat repetat că Murray l-a violat de la 13 ani, vreme de 3 ani, pe când era în grija politicianului (foster child = copil crescut temporar de o persoană care nu are calitate de părinte natural sau adoptiv, similar plasamentului familial din sistemul românesc).
    Atât Heckard cât și Simpson spun că Murray i-a plătit pentru sex. Simpson a adăugat că Murray i-a dat și stupefiante.

culturavietii.ro

- Idilă sfârşită în chinuri pentru cuplul de homosexuali care a făcut vâlvă în Anglia şi România: „Mi-a dat bine, pe săturate“
    După doi ani fericiţi în care presa mondenă a fost la picioarele lor, Florin Marin, un tânăr de 24 de ani originar din comuna dâmboviţeană Vişina, şi Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicană în vârstă de 78 de ani, şi-au spus adio.
    Chiar dacă recunoştea că este topit după cei în vârstă, Florinel spune că el a luat această decizie după bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.
    “Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat.”
 

adevarul.ro

    Aviz, deci, domnului Danileţ şi altora care văd violenţa şi abuzul ca fiind caracteristici specifice familiei tradiţionale.
- Un bărbat însurat cu trei femei, conform legii islamice, a primit trei apartamente de la statul suedez, unul în valoare de 545.000 euro, unul de 520.000 euro şi unul de 330.000 euro (la un curs de 1 euro = 10 coroane).
    Statul suedez nu permite poligamia, dar recunoaşte legal poligamia celor căsătoriţi în alte ţări (via Gabriel Bintia)

tv4.se

- O școală confesională evreiască din Londra riscă să fie închisă de autoritățile britanice după ce a picat a treia inspecție consecutivă din partea Biroului de Standarde în Educație, Servicii și aptitudini ale Copilului (OFSTED).
    Motivele pentru care unitatea de învățământ nu trece testele oficialilor londonezi sunt legate de refuzul acesteia de a preda copiilor despre subiecte legate de fenomenul LGBT, inclusiv teoria schimbării de gen.
    Școala de fete Vișniț, localizată în cartierul londonez Hackney, se adresează fetelor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, iar majoritatea elevelor au limba idiș ca limbă maternă. Materiile sunt predate în ambele limbi, 50% dintre acestea fiind seculare, iar restul țin de religia mozaică.
    Conform ultimului raport publicat de Ofsted, școala încalcă legea Egalității din 2010, care obligă toate școlile britanice să învețe copiii despre o serie despre „caracteristici durabile” ale omului, inclusiv vârsta, rasa, sexul și orientarea sexuală.

jpost.com

Sursa: Cristina Popescu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0