15 Noiembrie 18

Ce reprezinta #REZIST si protestele din strada contra PSD?

  • 15 Noiembrie 17
  • Politica
  • 0
    De o buna bucata de vreme aflam in mediul TV dar si Online ca exista persoane care tot flutura "steagul" #rezist si se declara profund patrioti si contra guvernarii Romaniei de catre PSD.
    Adevarul este ca de fapt aceste persoane nu fac altceva decat sa greseasca asa cum au facut si cei din 1989, care dupa ce l-au dat jos pe Ceausescu au pus in locul lui pe nimeni altcineva decat Iliescu care impreuna cu "prietenii" lui de atunci au vandut tara si aproape au dat-o la fier vechi pe toata. In ziua de astazi daca spui ca un partid este mai mult ca altul esti cel putin inconstient. Mai sunt persoane care dau ca exemplu partidul militant ateu USR, ca ei ar fi potriviti pentru guvernare, asta spunand in deplina necunostinta de cauza, fara a analiza obiectivele, istoricul, "credinta" si componenta acestui partid in raport cu istoria, mentalitatea, credinta acestui neam ROMANESC/DAC.
    USR este probabil cel mai pervers partid din ziua de astazi, vazand aproape constant cum profita de catre valmasala acestor proteste infiltrandu-se printre protestatari pentru a apuca si ei o bucata din "ciolanul" destramarii Romaniei la urmatoarele alegeri. PSD-ul la randul lui este clar ca nu are ce cauta la guvernare, fara sa mai vorbim de elementii pro-unguri din partidul PNL sau istoria recenta a Romaniei conduse de PDL. Domnul Iohanis la randul lui este din ce in ce mai pararel cu dorintele romanilor si din ce in ce mai evident axat pe dorintele propii. 
    Ma repet spunand ca cel care mai crede in partide este cel putin inconstient. Dupa atatea mandate, promisiuni fara de finalitate, din pacate mai exista persoane care isi doresc sa castige un anumit partid politic alegerile....uitand ca de fapt se lupta contra Romaniei, nu pentru Romania. 
    Exista anumite grupuri, destul de mari pe Facebook unde se pot vedea postari publicate din 30 in 30 de minute de o tabara sau alta, mai ales "anti-PSD" care se injura ca ultimii oameni, se ameninta unii pe altii cu puscaria, cu procesele, isi ureaza fiecare lu fiecare numai de foarte rau in conditiile in care nu fac altceva decat sa demonstreze cat de mediocrii sunt, cat de anti-romani sunt in conditiile in care nici un fel de partid pe care unii si altii il promoveaza NU MERITA sa conduca Romania. 
    Asadar, cand vedeti o persoana ca apara un anumit partid fara argumente, jignind, fiind agresiva sau amenintand, sa stiti bine ca acel partid 100% nu merita sa fie votat de catre dumneavoastra.
    Pentru un protest bine axat sunt necesare proiecte de viitor "in caz ca", fara a fi primiti in "hora" politicienii perversi care brusc isi aduc aminte de popor atunci cand au ocazia de a pacali la niste viitoare alegeri romanii care uita mult prea repede ...
    In concluzie protestele din strada cu #rezist au o dorinta finala GRESITA, fiind asemanatoare dar la o alta scara cu cele din 1989 in care ne doream libertate dar nu stiam cum sa o primim, sa o cerem, cum arata si cum trebuie sa ne simtim ca si oameni liberi. 

"Cine isi uita istoria e posibil sa o repete"
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0