18 Noiembrie 18

Caterisitul Staicu, fost preot, actual schismatic numeste catolicii "BISERICA" intr-o carte semnata de el

  • 01 Iulie 17
  • Schismatici
  • 36
    Acum cateva zile am demonstrat ca chiar parintele Theodoros Zisis, contestatar vehement al Sinodului din Creta din cauza numirii istorice de "biserica" a ereticilor ca fix el numeste in documentele presinodale pe eretici "BISERICA" in articolul ACESTA, acum vine randul caterisitului, fost preot, Ciprian Staicu unde face traducerea textului Sfîntului Athanasie din Paros în limba română, revăzută de pr. Gheorghe Konispoliatis (Corfu). Din volumul „Măreţia Ortodoxiei”, Editura Egumeniţa, 2009 cu sursa pe manastirea.petru-voda.ro .
    Pana cand poate duce atatea suflete cu mai putina cunostinta teologica in iad acest schismatic care se crede PREOT CONTRAR SFINTELOR CANOANE?!?

Cititi va rog articolulEste pacat sa mergem la un preot caterisit de episcopul nostru, dar care face parte acum dintr-o asa numita biserica autonoma?
 
Foto: bzb.ro
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Mare cinste parintelui Ciprian Staicu "caterisit" de eretici.Mare pacat ca in Romania sunt putini preoti nepomenitpri la care se mai poate merge .In 1947 cei de pe nou am fost rupti de satana de cei 95% de ortodoxi care au ramas pe calendarul vechi divin iar acum sinodul talharesc ne.a pulverizat cu totul si tragedia ca putini isi dau seama de acestea CENZURAT NUMAR DE TELEFON (nu mai postati informatii personale)
avatar
0
2
Flucusi, eretici? Cine, cei care respecta Sfintele Canoane? Pentru voi schismaticii cei care nu sunt cu ereziile voastre sunt impotriva voastra, ceea ce e total gresit si reprezinta o idee sectareasca. Flucusi draga, iti recomand sa pui mana pe carte si mai ales sa citesti macar articolele din sectiunea schismatici, o sa te regasesti acolo. http://www.deinteres.org/news/schismatici/1-0-17
Domnul Ciprian Staicu a incalcat CONSTANT canoanele, pentru asta a fost caterisit pe drept.
Faptul ca sunteti stilist schismatic nu argumenteaza acest comportament pe care il aveti.
avatar
0 Spam
3
Ia vedeti aici https://goo.gl/ckFCyB, domnule "Admin", cine sunt oare schismatici si eretici de care vorbea Sfantul?! Si ia mai luati Sfanta Scriptura si vedeti ce zice in legatura cu calea spre mantuire, daca nu stiti unde sa cautati va indic mai precis: Sfânta Evanghelie după Matei (7:13 7:14) "Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află." Oare care sunt multii si care sunt putinii in povestea asta?! Ia mai ganditi-va si cine sunt cei care vor sa-L urmeze pe Hristos pastrandu-si credinta nealterata intr-UNA SFANTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA BISERICA asa cum El Insusi a instaurat-o: "Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi BISERICA Mea şi porţile iadului nu o vor birui.", si nu in "Bisericile" Lui asa cum, cu marsavia tipica diavolului care le-a intunecat mintile, au acceptat erezia ca adevar, indraznind sa-L combata chiar pe Insusi Hristos Dumnezeu! Si inca ceva: de cand e lumea, si in toata istoria crestinismului, niciodata Adevarul si mantuirea nu au fost de partea prigonitorilor asa ca, luati aminte!
avatar
0
4
Corall20104, imi dati un verset care se refera de fapt la invatatura pe care Sfintii Apostoli toti au propovaduit-o iar profetia se refer a la un fapt care nu sunteti dumneavoastra in masura sa-l judecati. Iata ca acesti caterisit Staicu una zice si alta face, parintele Zisis la fel.....priviti de unde vine ratacirea, de la niste persoane care sunt altceva decat pretind ca ar fi.
avatar
0 Spam
5
Eu v-am dat versetul respectiv ca sa vedeti problema in ansamblu...iar profetia este cat se poate de clara, nu am judecat eu nimic, e scris negru pe alb cum sta treaba si nu cred ca lasa loc de judecata sau interpretari, este exact ceea ce traim astazi in mod vizibil: preoti caterisiti, monahi alungati din manastiri, prigoniti, chiar batuti, am auzit chiar si de monahi arestati si toate astea pentru ce?!...pentru ca vor sa pastreze dreapta credinta nealterata de erezie? Oare chiar de la acesti oameni vine ratacirea, chiar nu vedeti adevarul?! Schisma fac cei ce se indeparteaza de adevar sau il intineaza prin intelegeri facute cu ereticii, nu cei care vor sa il pastreze curat. Si aici nu este vorba de ceea ce zice sau face un anumit preot, este vorba in principal de incalcarea multor canoane si a Traditiei lasate de Apostoli si de Sfintii Parinti de catre cei care ar trebui sa fie intaistatatori intru adevar! Si va sugerez sa cititi canoanele 10, 45, 65 Apostolice, le puteti citi din Pidalion cu tot cu talcuire (desi sunt foarte clare si fara talcuire...), poate va lamuriti pana la urma unde este ratacirea...sa va ajute Dumnezeu!
avatar
0
6
Preotii acestia caterisiti au fost caterisiti pe drept, canonic, conform invataturii Ortodoxe. Este demonstrat. Nu faceti "victime" persoanele care isi uita credinta ...
avatar
0
7
Indemnul schismaticilor de a nu se mai pomeni episcopii BOR este o mare EREZIE https://goo.gl/oYah9K
avatar
0 Spam
8
Se pare ca orice argument, cat de pertinent vi se aduce, nu vreti sa vedeti adevarul.Ati citit macar canoanele de care v-am vorbit mai sus? Va legati de un singur canon, care este clar "dezlegat" in canonul 15 I-II pentru erezie. Si ceea ce au facut episcopii nostrii asta a fost, au cazut in erezie prin semnarea unor documente eretice intr-un sinod care nici macar caracter sinodal nu a avut prin neparticiparea tuturor Bisericilor Ortodoxe. Si mai mult decat atat, participa la rugaciuni impreuna cu ereticii, ceea ce,cum puteti numi? Cine si-a "uitat" mai exact credinta?!
Pentru asta este clar prevazut atat in canoane cat si in ceea ce au spus majoritatea Sfintilor Parinti, se pedepseste cu caterisirea si afurisirea. Iar daca dumneavoastra combateti si ignorati toate canoanele si invataturile patristice pentru a apara niste episcopi care au cazut, judecati singur unde este problema... Nu pe episcopii e cladita Biserica, ci pe Hristos si pe Adevar care este unul singur si nu permite intruziuni si compromisuri pentru ca atunci nu mai e adevar! Si daca episcopii cad, Hristos si Adevarul raman, iar schismatici nu sunt aceia care raman langa EL! Apropos, imaginea aceasta ce va sugereaza? (E o intrebare retorica!) https://graiulortodox.files.wordpress.com/2016/09/sinod-creta-observatori-catolici.jpg?w=500&h=277
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0