23 Martie 19

Cantecul meu ...

  • 24 Februarie 19
  • Iubire
  • 0
    Afara e soare, dar in casa ploua. Lumea alearga intr-o lume informata, plina de stiri, de pareri. Dar omul e tot gol, tot neimplinit. Oamenii se impiedica de pietricele, nu de munti.
    Iubirea e tot ce cautam si tot ce avem. Daca... Singuratatea e frumoasa atunci cand ai pe cineva langa tine caruia sa i-o spui. Mintea vrea multe, inima putin. Inchid ochii si simt totul atat de aproape. Cine sunt eu de fapt? Ce gandesc eu acum? Ce simt eu acum? Ce imi doresc cu adevarat de la viata? Prezent. Aici. Acum. Constient. Ziua de astazi face cat doua zile de maine.
    Poate astazi va fi ultima lacrima. Sau poate maine. Sper si privesc cerul. Zambesc mereu, chiar si atunci cand sufletul imi plange. Las ochii in lumina si alung intunericul. Amprente pe inima, amprente pe minte. Urme de pasi, voci... Dragostea ma tine ca sa nu ma prabusesc.
    Ador ingerii si ma las imbratisat de aripile lor. De la ei am invatat sa iubesc neconditionat si sa daruiesc. Am inghetat, m-am topit si  am inviat. Pierdut in vise linistite, invelit cu gandurile si sentimentele mele. Daca maine nu ar mai veni, oare ce am daruit va fi suficient? Sau oamenii nu vor simti cat de mult i-am iubit? Niciodata nu vor sti ca am trait ca sa daruiesc, nu ca sa primesc. O picatura de iubire. Aproape, departe, inima tot bate si deschide usi ferecate cu lanturi grele. Infometat, inselat. Puternic.
    Uneori ne luam fiecare dragostea deoparte si plecam departe. Bolnavicioasa sau curata, adusa din zi sau din noaptea. Gresiti, egoisti, raniti, speriati. Ca o pasare fara cantec stam si ne intrebam unde am gresit. Dam pagina si scriem nou si bine. Viata e scurta. Nu conteaza ce faci, ci ceea ce simti. Nu mai pun mana pe cap, ci la inima. Mangai florile fara spini si privesc infinitul. Este si va fi. Astept si ma las purtat ... Ultima data am incercat sa spun ca...

Extras din: Protosinghel Hrisostom Filipescu - Putine lacrimi, multa bucurie, editura Pim
Foto: facebook.com
Taguri: meu, Cantecul, ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0