19 Martie 19

Cand isi vor cere scuze cei care au acuzat Biserica Ortodoxa ca il tin sechestrat pe parintele Hrisostom Filipescu?

  • 09 Martie 19
  • Parintele Hrisostom Filipescu
  • 0
    In aceste cateva luni in care parintele Hrisostom Filipescu a lipsit din tara, rememorand momentele in care nu se stia ceva foarte clar de dansul, in care nu se stia unde se afla, cand a plecat, cu ce, cu cine, daca este bine si asa mai departe...au aparut persoane de "nicaieri" care sa acuze Mitrolopia Moldovei, adica practic sa acuze Biserica in mod direct ca l-ar fi "sechestrat" pe parintele, unii au dat de inteles ca parintele "poate nu ar mai fi in viata", ca parintele Sturzu i-ar fi facut nu stiu ce ...si toate aceste mizerii venite din partea unor oameni care in loc sa faca ascultare fata de Biserica, rugandu-se pentru parintele, asa cum parintele Sturzu a recomandat, asa cum parintele Hrisostom indeamna lumea in articolul de AICI ... acestia nu au ascultat aceste indemnuri dat in schimb au ascultat de "fitilele" bagate de diverse persoane schismatice din zona Moldovei care au aruncat in spatiul public atacuri constante contra Bisericii.
    Va mai amintiti cum a fost "asaltat" actualul duhovnic de la Tibucani in timp ce parintele Hrisostom Filipescu se afla in Germania? Va mai amintiti cum anumite persoane care nu au inteles nimic din duhul bland al parintelui Hrisostom, au inceput sa acuze in dreapta si-n stanga, pana si site-ul nostru de complot contra parintelui Hrisostom? UNDE sunt aceste persoane si de ce nu isi cer scuze public pentru aceste acuze?
    Cuvintele Mantuitorului sunt clare, „Învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre” (Mt. 11, 29), astfel de cuvinte trebuie sa le avem in suflet in permanenta pentru a nu se mai intampla sa ne vatamam sufletul cu fel de fel de atacuri contra Bisericii sau a preotilor ei...

A revenit parintele Hrisostom Filipescu in tara!! Iata mesajul parintelui!
Schismaticii il ataca pe parintele Hrisostom Filipescu si Mitropolia Moldovei prin diverse rastalmaciri
Foto credit: Doxologia
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0