26 Iunie 19

Ca să ne fie clar ce fel de oameni sunt aceștia în realitate: Tudor Chirila si Oana Pellea

  • 18 Mai 19
  • Internet
  • 0
    Daca va intrebati, care sunt noii tradatori ai Romaniei? Care sunt persoanele cunoscute care lupta contra interesului real al Romaniei? Cine sunt cei care dezinformeaza si manipuleaza constant in mediul public, atacand Biserica si valorile crestine!? Uite ca acestia nu fac altceva decat sa ramana pe aceeasi treaba paralela cu democratia, respirand acelasi vid din vestul majoritar ateu...
    Cand a fost Referendumul pentru o casatorie, familie normala, au manipulat in sculare si-n culcare, convingand oamenii sa nu mearga la vot, ca "iubirea nu se voteaza" si ca asa e democratic, acum... s-au sucit, e "democratic" sa mergi la vot, acum cand interesele LOR primeaza, acum cand acest Referendum NU reprezinta o lupta reala contra coruptiei, ci o rafuiala politica, foarte importanta pentru cei declarati PRO-HOMOSEXUALITATE, anume USR si compania, pentru a castiga capital de imagine, electorat in alegerile viitoare, astfel preluand puterea si punandu-si adevaratele proiecte in aplicare, uzurpartea familiei, fel de fel de atacuri contra Bisericii si alte tradari de tot felul...

Iata si raspunsul la toate intrebarile de mai sus dat de jurnalistul Gabriel Popa, poza este graitoare:
   
    Așadar, dna Oana Pellea iar a declanșat campania de report împotriva contului meu.

    Nu știu dacă dna Pellea și cei care o urmează își dau seama cât de absurzi și de ridicoli sunt. Pentru că dau report tocmai la FALSURILE și la MANIPULĂRILE lansate de Oana Pellea, de Tudor Chirilă și de alții ca ei.

    Dacă există, pentru cineva, vreun dubiu cât de mic, reiau aici ce am mai spus în nenumărate rânduri. Majoritatea celor care au reacționat și au comentat la postările respective au înțeles foarte bine ironia. Bancurile explicate nu au farmec. Vorbele citate și din dna Oana Pellea, și de Tudor Chirilă au fost spuse înaintea referendumului anterior, în caz că ar exista cineva care nu s-a prins.

Later edit: Preiau și câteva dintre comentariile din subsolul postării, care pun punctul pe „i” în fața acestei reacții curat „deontologice”.

H.B.: „Curat atitudine stalinista, nu ne convine când ne sunt aratate greselile, nu argumentam civilizat, ci raportam sa anihilam oponentul. Orice pasare pe limba ei piere, mai ales când canta fals.”

I.C.H.: „Nu ai ce le face, tot e bine ca macar acum madam Pellea a inteles intrebarile.”

A.Z.: „Păcat că nu realizează tocmai faptul că, făcând acest lucru, îsi confirmă impostura.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe