21 Iulie 19

Bogdan Diaconu - "SUA a dat unda verde desfiintarii UDMR"

  • 20 Decembrie 14
  • Actualitate
  • 3
Bogdan Diaconu - "SUA a dat unda verde desfiintarii UDMR"

     Deputatul Bogdan Diaconu spune ca SUA a dat unda verde desfiintarii UDMR pentru instigarea la conflicte interetnice pe model rusesc.
Nu e prima oara când depun o plangere penala impotriva extremistilor maghiari. Brusc insa, DIICOT s-a autosesizat si s-a mișcat in sfarsit impotriva UDMR. Coroborat cu ofensiva diplomatica a SUA impotriva dictaturii lui Viktor Orban, e clar ca Washingtonul s-a saturat de cozile de topor maghiare ale Rusiei din Ungaria si din România. Si uite asa Romania poate sa scape legal de extremistii maghiari!, spune Bogdan Diaconu
     In contextul actual geopolitic, faptele celor de la UDMR si de la celelalte grupari extremiste maghiare capata accente mult mai grave, iar SUA considera ca incitarile la conflicte interetnice nu fac altceva decat sa serveasca intereselor Rusiei.
"L-am avertizat pe Kelemen Hunor de nenumarate ori sa nu mai faca jocurile Budapestei pentru ca face, de fapt, jocurile Rusiei, si acest lucruii va pune capat carierei. Uite ca va pune capat si UDMR-ului!", a mai spus Bogdan Diaconu.
     Deputatul fost PSD-ist, Bogdan Diaconu, considera ca prin jocul secesionist pe criterii etnice pe care l-au jucat cei de la UDMR in Romania la ordinele Budapestei nu faceau decat sa fie adevarate unelte ale Moscovei pe care nimeni nu le va mai crede cand acestea vor face demersuri de auto-victimizare.De asemenea, Diaconu face referire si la penalii de etnie maghiara care fug din Romania si isi cauta refugiul la Budapesta facand analogie cu fuga lui Ianukovici din Ucraina la Moscova.
"Ungaria a devenit locul de refugiu al penalilor si tradatorilor de tara, asa cum Rusia a devenit locul de refugiu al lui Ianukovici. I-am avertizat pe liderii UDMR ca vor trebui sa parasească Romania si sa se ascunda în Ungaria daca tot lucreaza pentru Budapesta.", a afirmat Bogdan Diaconu.


     Despre aceasta situatie noi am putea spune ca de fapt am primit doua vesti: una calda si alta rece. Cea calda este legata de posibila disparitie pe cale legala a UDMR-ului. Cea rece este insa legata de conditionarea legalitatii disparitiei UDMR-ului de acordul SUA. Ceea ce lasa sa se inteleaga deputatul Bogdan Diaconu, esta ca daca nu exista acest context geopolitic nefavorabil Ungariei noi romanii nu am fi putut scapa nici macar "legal" de UDMR, fara acordul SUA. Bine domle', dar UDMR este o struto-camila aflata in ilegalitate de la bun inceput! Nu era nici partid politic, nici ONG, UDMR-istii nu erau nici macar portari la Parlamentul Romaniei! Pur si simplu era o adunatura constituita pe criterii etnice care nici macar interesele propriei comunitati nu si le aparau ci era vorba mereu de interesele lor personale. Daca este sa vorbim din punct de vedere legal, acesti indivizi de la UDMR nu trebuiau sa existe atata timp cat ei nu s-au inregistrat niciodata legal ca partid si nici macar statut de ONG nu aveau. In concluzie, se putea oricand scapa de acest balast care nu de putine ori s-a opus unor reforme sau unor masuri importante in Parlamentul Romaniei care poate pana acum ar fi mai schimbat unele mici lucruri in bine ( ne referim aici la legislatia padurilor, apelor si mediului, la legislatia referitoare la minoritati, la schimbarea Constitutiei Romaniei, etc). Dar pana la urma e bine si asa! Numai sa scapam odata de extremistii si de iredentistii din Romania, indiferent de care ar fi nationalitatea acestora!  

Sursa 1: facebook.com/MihaiBogdanDiaconu

Sursa 2: http://goo.gl/ho02DY

Sursa 3: glasul-moldovei.blogspot.ro


   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un articol cu adevarat deosebit,informatiile scrise in el inca din titlu sunt DE mare INTERES pentru tara noastra si pentru noi toti romanii - cuvintele spuse de deputatul Bogdan Diaconu in legatura cu faptul ca SUA a fost de acord cu desfiintarea UDMR pentru instigarea la conflicte interetnice pe model rusesc.
Desi nu este prima oara când se depune o plangere penala impotriva extremistilor maghiari,in sfarsit DIICOT s-a autosesizat si a actionat legal impotriva UDMR. Coroborat cu ofensiva diplomatica a SUA impotriva dictaturii lui Viktor Orban,Washingtonul s-a saturat de cozile de topor maghiare ale Rusiei din Ungaria si din România si astfel Romania poate sa scape legal de extremistii maghiari.Multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol,de mare interes national!
avatar
1 Spam
2
`o uniune nu poate actiona ca un partid politic [omollogat recunoscut ] numai in romania rataciti de neam si tara religie et c li se permit abuzuri ANTI //
avatar
1 Spam
3
smecherii si pretentii [subterfugii ]numai pentru a fi la putere si a pretinde drepturi si autonomii [nesimtite ] fata de un popor [natie ] pe care au considerat o ca ceva sub uman [sclavi iobagi ] frarti romani sirbi slovaci ucrainieni croati etc am putea si trebuie sa punem punct pretentiilor nesimtite ale ungurilor [maghiarilor][nici ei nu stiu ce sint unguri sau magiari][eventual w c isti europeni ]//
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe