18 Noiembrie 18

Bogații aruncă în cluburile din Mamaia sute de mii de lei pe băutură, dar nu au 5 euro să dea un sms pentru a ajuta un bolnav.

  • 01 Mai 18
  • Atei militanti
  • 0
    Astazi, o postare a paginii Politistii au umor mi-a atras atentia. Un bon fiscal care prezinta cheltuieli halucinante intr-o singura zi la Mamaia ...
    Prieteni, acest bon fiscal prezinta cel mai bine situatia de pe acest glob a saraciei, da, a saraciei, din cauza ignorantei celor care nu traiesc in viata Bisericii fara a intelege si fara a respecta cuvintele Sfintei Scripturi care spun "Cine îşi astupă urechea la strigătul celui sărman şi el, când va striga, nu i se va răspunde" iar ceea ce ne prezinta poza de mai sus reprezinta ignoranta care face diferenta dintre saracie si bogatie.
    Ateii militanti spun ca pentru foametea din Africa, Corea de Nord sau alte regiuni, pentru razboaie, ar fi de vina Dumnezeu, nimic mai fals. Omul prin ignoranta lui si prin disperarea lui de avutii prezinta o incapacitate de a empatia cu cel de langa el, sarac sau bolnav.
    Un om fara Dumnezeu face totul contrar invataturii Bisericii, faceti-va prieteni care sunt aproape de Dumnezeu si uniti-va pentru a ne ajuta unul pe altul!

Textul integral al paginii Politistii au umor: "Poate nu știați, bogații aruncă în cluburile din Mamaia sute de mii de lei pe băutură, dar nu au 5 euro să dea un sms pentru a ajuta un bolnav. Asta este România în prezent, o țară în care liceul e o clădire din oraș pe la care mai treci din când în când, cel puțin 6-7 ani, cărțile sunt niște chestii care au poze, iar cluburile au devenit etalonul societății. Cu cât cheltui mai mult pe băutură, cu atât îți crește "valuarea". O valoare invers proporțională cu ceea ce au în cap. Totul asezonat cu domnișoare rupte de băutură, stupefiante, maimuțărindu-se la wc și postând fotografii pentru "săraci". Spunea cineva zilele astea că dacă nu-ți miroase mâna a bară de elicopter, nu ai ce căuta la Mamaia. Așa o fi...nota de plată nu mă contrazice."

Sfânta Evanghelie după Luca | Capitolul 12
18 Şi a zis: Aceasta voi face: Voi strica jitniţele mele şi mai mari le voi zidi şi voi strânge acolo tot grâul şi bunătăţile mele;
19 Şi voi zice sufletului meu: Suflete, ai multe bunătăţi strânse pentru mulţi ani; odihneşte-te, mănâncă, bea, veseleşte-te.
20 Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Şi cele ce ai pregătit ale cui vor fi?
21 Aşa se întâmplă cu cel ce-şi adună comori sieşi şi nu se îmbogăţeşte în Dumnezeu.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0