19 Octombrie 17

Biblia Cornilescu - un fals, o inselare, o modalitate de indreptatire a ereziilor

Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol si este total deosebit,ABSOLUT EXTRAORDINAR pentru orice crestin,prezentandu-se in paralel invataturile ortodoxe din Sfanta Scriptura si cuvintele de o falsa credinta ce apar scrise in Biblia Cornilescu,prin simplificarea frazelor ce duce la pierderea adevaratului inteles duhovnicesc.Multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol,la care sa luam aminte noi toti crestinii pentru a nu ne lasa inselati de Biblia în traducerea lui Cornilescu!
avatar
0
2
Doar cei fara credinta si neinformati pot fi pacaliti de sectari!
avatar
0 Spam
3
numai cei care nu inteleg cuvantul lui Dumnezeu se inchina la lemne , pietre , si icoane.sa nu mai vb la oase de morti si cruci.citeam mai sus ca Isus ii certa pe preoti ca tineau porunci omenesti si le dadeau la o parte pe cele Dumnezeiesti,ceea ce vad acum la ortodocsi,lati dat la o parte pe Dumnezeu pentru a va inchina creatiei Lui,falsilor care sunteti,lati facut pe isus inchinator la idolii vostrii,si la un om mort .naveti nimic biblic in biserica voastra,vanzatorii de iluzi ,lumanarii si tamaie si mai ales de o falsa mantuire.
avatar
0
4
franko77, sunt bucuros sa va informez urmatoarele: Argumente scripturistice pentru cinstirea sfinţilor şi a icoanelor http://www.deinteres.org/news....17-1019
avatar
0
5
Cinstire nu inseamna inlocuirea lui Dumnezeu, una este cinstirea Sfintilor / Icoanelor argumentata de Sfanta Scriptura si alta adorarea suprema atribuita doar lui Dumnezeu! Inchinaciunea in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh este insasi o rugaciune si u este in numele altcuiva, este in numele lui Dumnezeu, aducand SLAVA lui Dumnezeu! Va recomand sa puneti mana pe carte si sa va informati despre aceste lucruri!
avatar
0 Spam
6
ortodoxia este doar cu numele...restul e paganism de cea mai joasa spetza !!!
avatar
0
7
reludj, e usor sa jignesti, asa e?
Argumenteaza ca dupa sa argumentez adevarul dreptei credinte crestin ortodoxe!
avatar
0 Spam
8
cry cry cry tongue
Stirea zilei
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Sondaj
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 0
Retele Sociale
  • Google+
  • Facebook
  • Twitter