15 Noiembrie 18

"Banii inseamna fiecare sansa pe care o am de acum incolo"

  • 15 Aprilie 18
  • Stiri de interes
  • 0
    Mesaj impresionant despre lupta pentru viata si despre cum putem face milostenie respectand astfel indemnul Sfintei Scripturi. Fiti ORTODOCSI!

    "Incep prin a va spune ca saptamana aceasta am ajuns la finalul primei sesiuni de chimioterapie care a fost efectuata la fiecare doua saptamani pe parcursul a cateva luni.
    Am ajuns aici si ma simt norocoasa si recunoscatoare. O chimioterapie finalizata fara peruci, fara dureri foarte mari.

    Ultimele doua sedinte au fost ceva mai grele pt ca substantele componente au fost mai multe. Dar nu mai greu decat pot sa duc...
Analizele au ridicat colturile gurii cu niste rezultate bune. Scopul acestei prime sedinte a fost atins pt ca tumorile nu s-au mai extins si mai ales ca organismul meu inca rezista sa trecem mai departe.
    Ce inseamna mai departe? In primul rand, peste doua saptamani ne vom intoarce la Anadolu pt evaluare. Evaluarea ne va spune daca vom face chimioterapie sau alt tip de tratament pentru urmatoarele luni, inainte de operatie.

    Am intalnit aici multi oameni care au reusit sa treaca peste acest impas dar, la fel ca si mine, au avut nevoie de sustinerea oamenilor. Au avut nevoie de donatii, de inimi bune si empatie si au reusit sa depaseasca.

    In aceste luni, naveta a fost facuta cu masina personala, fiecare sedinta depaseste cateva mii de euro, tratamentul, analizele, banii inseamna fiecare sansa pe care o am de acum incolo.

    Sansele mele erau minime in Romania pentru ca depindeam de bani. Am nevoie in continuare sa ma ajutati sa imi capat sanse. Pentru ca sansele mele incep sa se masoare in cifre. Mai exact, cam 80.000€. Apelez din nou, cu fruntea jos, la ajutorul vostru, pentru ca altfel nu ma pot lupta cu aceasta boala. Fiecare emotie pe care o simt, imi creeaza durere fizica. Ceea ce pana acum nu stiam despre organismul meu, nu stiam ca fiecare grija lasa cate o pata prin 'nauntrul meu. Vom crea din nou pagina de donatie, vom relua aceeasi campanie pentru ca alte solutii nu avem.

    In incheiere, tin sa va multumesc pentru interesul pe care il aveti pt starea mea, pt cum se deruleaza aceasta portiune din viata mea. Pentru ca este si va ramane doar o portiune care are inceput si incheiere.
Cu recunostinta, Daniela." scrie Daniela Toader pe Facebook.

Toader Stefan Daniel
- Alpha Bank: RO87BUCU1511036079959RON - Sucursala Slobozia
- BCR: RO48RNCB0170097337870001 - Sucursala Slobozia
Toader Daniela Nicoleta
- Raiffeisen Bank: RO12RZBR0000060017844976
Cont EURO:
Toader Stefan Daniel
- Alpha Bank: RO16BUCU1511036368901EUR
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 14
Vizitatori: 14
Utilizatori: 0