24 Februarie 19

Avertisment din Parlament: Guvernul Ponta trebuie sa plece! A cedat iar extremismului maghiar

  • 20 Decembrie 14
  • Actualitate
  • 1
Avertisment din Parlament: Guvernul Ponta trebuie să plece! A cedat iar extremismului maghiar

    Victor Ponta a schimbat joi prefecții din Covasna, Harghita și Covasna, iar pentru asta e criticat. Chiar un fost coleg, Bogdan Diaconu, nu e de acord cu decizia premierului. Diaconu, acum președinte al Partidului România Unită, îi cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului.

    ”Schimbarea prefecților de Covasna și de Mureș reprezintă o formă lașă de cedare a Guvernului Ponta în fața extremismului maghiar pentru voturile UDMR din Parlament. Cei doi prefecți au devenit un ghimpe în coasta UDMR pentru că au cerut respectarea legii și a Constituției în județele de care răspundeau. Guvernul Ponta a devenit complicele încălcării repetate a legilor de către UDMR și trebuie să plece. Schimbarea prefecților care apărau statul de drept în Covasna și Mureș reprezintă de altfel doar ultimul act dintr-o serie lungă de trădări mizerabile ale Guvernului Ponta cu privire la interesul național.
 


Sursa foto: www.arq.ro

    UDMR ne dovedește încă o dată că rezistă în politica românească doar prin trădarea politicienilor români, gata să-și vândă țara pentru a se menține la putere. Tocmai de aceea, Guvernul Ponta are zilele numărate, pentru că trădarea de țară nu poate rămâne nepedepsită.

Continuarea articolului pe: stiripesurse.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Informatiile scrise in acest articol inca din titlu atrag atentia,sunt de mare actualitate si cu adevarat de interes si importanta pentru tara noastra si pentru noi toti romanii - faptul ca Bogdan Diaconu,președinte al Partidului România Unită nu e de acord cu decizia premierului de schimbare a prefecților de Covasna și de Mureș,considerand acest lucru o formă lașă de cedare a Guvernului Ponta în fața extremismului maghiar pentru voturile UDMR din Parlament si din acest motiv îi cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului.
Cei doi prefecți au devenit un ghimpe în coasta UDMR pentru că au cerut respectarea legii și a Constituției în județele de care răspundeau si din acest motiv au fost schimbati din functia pe care o aveau.Guvernul Ponta a devenit complicele încălcării repetate a legilor de către UDMR și trebuie să plece,deoarece trădarea de țară nu poate rămâne nepedepsită.Schimbarea prefecților care apărau statul de drept în Covasna și Mureș reprezintă de altfel doar ultimul act dintr-o serie lungă de trădări mizerabile ale Guvernului Ponta cu privire la interesul național.Multumim si sincere felicitari pentru acest articol ce este de interes national!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0