18 Noiembrie 18

Au innebunit cei de la Youtube??

  • 27 Iunie 17
  • Actualitate
  • 0
    Propaganda homosexuala ia avant si atinge site-ul Youtube care prin poza de mai jos vrea sa ne induca ideea sa fim mai "relaxati" in ceea ce privesc persoanele LGBT. Dar cine nu e relaxat? Eu unul ca si Crestin Ortodox sunt foarte relaxat. Problema este alta, cercetările stiintifice de AICI se concentrează pe dezvoltarea orientării sexuale, identitate sexuală și atașament. Lisa Diamond (membră APA - Asociația Psihologilor din America) a concluzionat că homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual!”
    Mai aflam de pe site-ul botusanalexandru.wordpress.com ca homosexualitatea este boală psihică cu transmitere prin telepatie - nu este o idee literară, ci concluzia la care au ajuns psihiatrii practicieni de la cea mai mare clinică din Viena-Austria specializată în tratarea acestei boli, pe larg articolul si cercetarea pe adresa mentionata.
    Este bine de stiut ca LGBT are un risc mare de HIV, cancer, boli psihice, sinucidere conform Universitatea din București cenzurează adevăruri științifice mentionat de site-ul avereabisericii.ro.
    Aceasta propaganda de care am mai vorbit pe acest site in articolul Incredibil: Propaganda homosexuala aproape globala, normalitatea atacata unde am vorbit despre propaganda homosexuala de pe site-ul Facebook, iata ca acum vine randul site-ului Youtube iar asta nu ne poate arata decat ca unele dintre cele mai mari site-uri din lume sunt conduse de oameni atei si care cred in aceasta BOALA ca ar reprezenta ceva "normal" ceea ce am demonstrat deja prin studii stiintifice ca NU ESTE ASA. 
    DISTRIBUITI acest material pentru a afla cat mai multa lume despre acest flagel care ataca normalitatea!

Recomandam:
Ce inseamna: Strigarea Sodomei si a Gomorei e mare (Fac. 18, 20)?  
„Valori occidentale”. Suedia: incepe propaganda legalizarii poligamiei si a abolirii complete a casatoriei
Suedia, candva o tara crestina, acum o hazna ateisto-multiculturala.  

 
Taguri: LA, AU, De, Youtube??, Cei, INNEBUNIT
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0