19 Octombrie 18

Ateii militanti si progresistii promoveaza in public un mesaj HILAR (este peste tot in mediul online)

  • 31 Iulie 18
  • Atei militanti
  • 0
    In momentul in care promovezi din diferite motive mesajul "M..E PSD" care a fost gasit la numarul de inmatriculare al unui autoturism inmatriculat in Suedia, e clar ca te afli intr-o zona anume de ignoranta, cel putin ignoranta. La observarea unui copil de 7-8 ani a acestui numar de inmatriculare, ce poate sa ii explice parintii copilului daca sunt intrebati ce inseamna "M...E PSD"? Ar trebui sa le arate un filmulet? Sa ii exemplifice? Ce ati vrea dragilor simpatizanti politic al partidului pro-gay, USR?
    In ultimele zile pana si Mircea Cărtărescu, mare infocat al miscarii politice, pentru "ciolan", nu civice, si anume "#FaraPenali", a declarat: "Dacă veniți cu ”muie PSD”, pe mine să nu contați. După mine, abia asta e cea mai bună dovadă că PSD, urmașul PCR, ne-a învins, ne-a adus la numitorul lor de degradare, ne-a mancurtizat. Scriam acum 20 de ani despre limbajul galeriilor de fotbal, și nu-mi iau niciun cuvânt înapoi: ”Cuvîntul „moarte” alternează monoton în aceste sloganuri cu cuvîntul „muie”. Unul reprezintă ura, celălalt dispreţul. Primul identifică o echipă cu o entitate demnă de dragoste sau de ură necondiţionată (CÎINE PÎNĂ LA MOARTE, scrie un suporter al lui Dinamo), pînă la urmă un fel de erou legendar, acelaşi de-a lungul timpului, în ciuda schimbării tuturor jucătorilor, adulat sau demonizat. Un nume propriu, cum o arată o expresie ca ”moarte lu’ Steaua”... Celălalt termen semnifică, în sfera sexuală, o practică pretins înjositoare (felatio). A da muie înseamnă, fără-ndoială, în imaginaţia primitivă a junilor din galerii, a umili femeia, a o pune la locul ei, a te reasigura că „toate sînt tîrfe”, că „femeia nu e om”, adică a-ţi exercita, sadic, puterea asupra ei. Acest raport de putere şi umilire e transferat şi în zona confruntării sportive. „I-am avut”, „le-am tras-o”, „le-am dat muie” e aici sinonim cu „i-am învins”. Ceea ce mai arată o dată, dacă mai era nevoie, că sexismul, rasismul, şovinismul merg întotdeauna împreună în largile populaţii declasate produse de comunism, care la rîndul lui a preluat şi augmentat vechi moduri de gîndire tribale" conform evz.ro . Aici domnul Cartarescu are o foarte mare dreptate, ciudat dar dupa mult timp in materie de politica a declarat si el ceva corect.
    Oameni buni, ce e ok, bun, normal, firesc in a promova un mesaj, oricare ar fi el cu "M__E" in compozitie?
    Ca si oameni rationali, Crestin Ortodocsi trebuie sa ne DEZICEM de astfel de comportamente si limbaje, traindu-ne viata crestina pentru a ne mantui sufletele, nu pentru a "mantui" aici, pe pamant niste "smecheri" care vor mai multi bani si functii pe spatele alora care "pun botul".
    Mai sus, in poza prezentata aveti un mesaj de la un sustinator USR si posibil Malin Bot, cu legatura directa probabil catre articolul "Cu ce bani face atatea deplasari cu atata logistica Malin Bot in conditiile in care el se declara "jurnalist independent"?", articol cu peste 1500 de cititori. Dragilor, acesta este tipul de votant USR, acestia vor sa ajunga USR la putere in Romania in dauna unor alti antiromani, si anume PSD-ul.
    Singura varianta de a merge aceasta tara bine este sa fie condusa de adevarati crestini, patrioti, iubitori ai istoriei romanilor si ambitiosi de a duce Romania unde trebuie sa se afle.

Petre Ţuţea, patriotul cu un vis: „Români, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara!“
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0