11 Decembrie 17

Acasă » Atei militanti
1 2 »

Liberté, Égalité, Fraternité . . . nu prea mai e!

 • 21 Noiembrie 17
 • 75
    Deviză a Statului francez, conceptul „Libertate, Egalitate, Frățietate” începe să se clatine serios în Franța actuală, dacă nu cumva la nivelul întregii democrații europene. 
    Recent, Consiliul de Stat, curtea supremă franceză, a decis că o cruce, aflată pe o statuie a papei Ioan Paul al II-lea, plasată într-o piațetă publică din orășelul Ploermel, în Bretania, încalcă principiul juridic al separării dintre Stat și Biserică și trebuie dată jos. Asta după ce monumentul a făcut obiectul unor procese începute din 2010, pe motiv că subvenționarea s ... Detalii... »


Un autointitulat "torționar". Orori comuniste, prin ochii unui fost milițian! VIDEO

 • 12 Noiembrie 17
 • 106
    Anul Apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului – 2017

    Ioan Chertiție, fost gardian la Penitenciarul Baia Mare, simte nevoia să-și mărturisească public păcatele. S-a autointitulat "tortionar", după ce, cum zice el, l-a întâlnit pe Dumnezeu.

    Sfântul Sinod ... Detalii... »


Pagina Referendum pentru România atacata fara precedent de catre Facebook

 • 01 Noiembrie 17
 • 264
     Referendum pentru România este o pagina care apara familia normala si implicit referendumul cerut de peste 3 milioane de romani pentru revizuirea articolului 48, aliin. 1 din Constitutia Romaniei unde sa fie clar stipulat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, asa cum este normal, nu doar expresia "dintre soti" care lasa loc de interpretari eronate.
    Astfel, pentru apararea unui lucru firesc, intr-un mod cat ... Detalii... »


Zi de zi se mai intampla ceva. Un dement, merge la Patriarhie

 • 28 Octombrie 17
 • 722
    "Zi de zi se mai intampla ceva. Un dement, merge la Patriarhie, cu ocazia Pelerinajului la Moastele Sfantului Dumitru, Sfant protector al Bucurestiului. Isi atarna la gat poza cu Putin, cu Patriarhul Rusiei, cu Patriarhul Romaniei si, cu Dragnea-sic!- echivalentul lui Putin- ar vrea el! Scoate un cutitas, se taie la mana, apoi profitand de oamenii amarati din jur arunca cu niste bani- motivand apoi ca el face un gest pentru victimele poliitilor politice !!!! Cred ca fostii detinuti politici de la noi, fix de asemenea indivizi sunt reprezentati, nu? Bineinteles, filmarea de V ... Detalii... »


Ce spuneți? Sunteți de acord cu această propunere?

 • 27 Octombrie 17
 • 174
    Ați văzut vreun protest din partea ASUR împotriva corupției din Sănătate? Dacă în aproape toate domeniile societății românești s-a furat intens după 1990, în cadrul Bisericii - datorită aparatului administrativ eficient și a unei munci pe măsură, au fost realizate numeroase proiecte lăudabile: au fost create instituții și s-au semnat parteneriate, care să servească aproape toate categoriile de oamenii (preșcolari, școlari, elevi, bătrâni, copii abandonați, oameni săraci, studenți, ajutoare pentru femeile însărcinate sărace și familiii nevoiașe cu mulți copii etc). Paralel, în sis ... Detalii... »


Urmeaza Halloween, adica urmeaza ca parintii si profesorii sa-si imbrace copiii in draci, vrajitori sau morti

 • 25 Octombrie 17
 • 222
    „Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai" conform ro.wikipedia.org .
    Anul acesta pe data de 31 Octombrie, ca in fiecare an din pacate se promoveaza "sarbatoarea" Halloween, o "sarbatoare" pe cat de penibila pe atat de infricosatoare. Asocierea cuvantului penibil in acest context a fost folosit pentru ca ... Detalii... »


Cine poate să-i răspundă acestei tinere?

 • 24 Octombrie 17
 • 221
    Conform acestei domnișoare, toate relele din România s-au întâmplat din cauza Bisericii Ortodoxe; din cauza Bisericii nu avem infrastructură, din cauza preoților nu sunt locuri de muncă, nu avem spitale, nu există sistem educaționaI competent; din cauza lor - zeci de mii de români pleacă anuaI din țară etc etc. Soluția: distrugerea BisericiIor și uciderea preoțiIor, iar România va cunoaște un ,,progres” nemaivăzut! Ca să vedeți Ia ce niveI de îndobitocire au ajuns unii tineri!!

... Detalii... »


Faptul că poporul român își păstrează credința și identitatea, este o foarte mare problemă pentru neomarxiștii din presă

 • 16 Octombrie 17
 • 128
    După 27 de ani de îndoctrinare liberală anticreștină, ,,deontologii” din mass-media, constată cu amărăciune că cei mai mulți români își păstrează identitatea, manifestată prin religie, cultură și valori autohtone. De aceea, în programul lor mediatic, atacarea fundamentelor pe care s-a constituit națiunea română - este un lucru care trebuie continuat. Dar atacând Ortodoxia, ei își bat joc și de domnitorii patriei noastre care au apărat și au murit pentru această credință.
 


Toti frustratii si ateii militanti ataca josnic toti crestinii Ortodocsi care cinstesc zilele astea Sfintele Moaste ale Sfintei Parascheva

 • 13 Octombrie 17
 • 2255
”Mă scoate din minți punerea la zid a pelerinilor care se închina la moaște. Eu merg de 9 ani. Nu sunt nici habotnică, nici votant PSD și nici n-am creierul (prea) neted. Frate, băltim în prejudecăți” a scris jurnalista Lili Ruse pe Facebook.

    Constat ca aceasta "ciorba" a nesimtirii se fierbe constant fix in preajma cinstirii Sfintei Parascheva, mai exact ale Sfintelor Moaste intregi ale Sfintei.
    Acest comportament josnic de a jigni ceva despre care nu te-ai informat autentic deloc se poate caracteriza foarte si ... Detalii... »


Pro TV dezinformeaza cu privire la Ortodoxie

 • 04 Octombrie 17
 • 434
    "Lecții de viață" la Pro Tv. Un fel de sit-com, cred. Nu m-am uitat până acum. Ceea ce mi-a atras azi atenția a fost faptul că se punea în discuție o familie "de părinți habotnici". Nu ar fi o problemă. Există și astfel de oameni. Habotnicia este ceva greșit. Ortodoxia condamnă habotnicia. Însă, ceea ce mi s-a părut deplasat a fost faptul că s-a prezentat o familie cică de ortodocși (icoane bizantine pe pereți care se regăsesc în credința Ortodoxă, mergeau la biserică, aveau duhovnic) în schimb, la masă spuneau pseudo rugăciuni (genul văzut în filmele american ... Detalii... »


Propaganda ateistă mizerabilă ASUR!

 • 30 Septembrie 17
 • 265
    Toma Pătrașcu a distribuit o știre Hotnews, în care este specificat faptul că o țară cu cât este mai puțin credincioasă, este ,,mai prosperă", făcând referire la Marea Britanie. Într-adevăr, Regatul Unit este una din cele mai bogate țări din lume (factorii care au dus la creșterea economică a Marii Britanii sunt alții, decât secularismul și ,,valorile" sale, care distruge din punct de vedere identitar și cultural, continentul european). Dar bogăția și nivelul de trai al unui stat, NU ESTE SINGURUL CRITERIU după care trebuie evaluată o societate în ansamblul ei. Țări, pr ... Detalii... »


FACEBOOK CENZUREAZA tot ce nu tine de "political correctly"

 • 27 Septembrie 17
 • 348
    Cenzura Facebook cu privire la normalitate si promovarea lor a LGBT continua. Doar doua distribuiri am făcut astăzi printre care una cu acest articol PRO-REFERENDUM pentru familie si alta cu un alt articol.
    Aceasta distribuire a fost ștearsă si cealaltă nu. Menționez ca am fost blocat si o săptămână sa nu mai pot distribui in grupuri ...
 


1-12 13-16
Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0