20 Iunie 19

"Are si darul de a ajuta femeile sã nascã usor"

  • 24 Mai 19
  • Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
  • 0
    Si pe mine m-a ajutat Sfântul Nectarie si îi multumesc foarte mult! Pe lângã faptul cã este grabnic vindecãtor de cancer, mai are si darul de a ajuta femeile sã nascã usor. Pe când eram însãrcinatã si aveam o multime de temeri referitoare la nastere, am citit un articol în Formula As, unde cineva povestea cât de usor a nãscut dupã ce s-a rugat sfântului Nectarie si a citit acatistul sãu vreme de 40 de zile. Mai apoi, o altã persoanã mi-a reconfirmat acest lucru, asa cã m-am hotãrât sã îi cer si eu ajutorul.
    Am citit acatistul sãu vreme de 40 de zile si am fost la Mãnãstirea Radu Vodã din Bucuresti, unde se aflã o parte din sfintele sale moaste. Acolo m-am rugat si am dat un acatist în ziua când cea de-a doua persoanã mi-a confirmat cã Sfântul Nectarie este ajutãtor pentru nasteri usoare. Tocmai aflasem cã duhovnicul la care mergeam plecase din tarã. Mai mult, cu câteva zile înainte, doctorita cu care urma sã nasc mã anuntase cã nu va fi în tarã în perioada când voi naste si mã sfãtuise sã îmi caut un alt doctor. Si asta se întâmpla cu vreo trei luni înainte sã nasc. Eram disperatã, pentru cã la o sarcinã asa înaintatã nu prea te mai bagã nimeni în seamã dacã nu ai fost de la bun început la acelasi doctor. Asa cã vestea cã nu mai aveam duhovnic a picat ca un trãsnet. Rãmãsesem si fãrã doctor de suflete.
    Confirmarea despre puterea Sfântului Nectarie a venit asadar într-un moment de mare deznãdejde si am considerat-o ca pe un semn bun. Asa a si fost. A rânduit Bunul Dumnezeu sã ajung la un alt duhovnic, care mi-a si recomandat de altfel doctorul cu care am nãscut. În ziua când am plecat la spital nu dãdeam niciun semn cã voi naste. Doctorul mã chemase la un ultim control si mã sfãtuise sã îmi iau si bagajul pentru spital, pentru orice eventualitate.
    Nu stiu dacã chiar îmi venise sorocul sau doctorul nu mai voia sã astepte pentru cã a doua zi era sâmbãtã, cert este cã mi-a provocat nasterea. Ceea ce vreau sã subliniez este faptul cã din momentul internãrii (în jur de 10.30) si pânã seara, în jurul orei 18.00, nu am simtit nicio durere si nicio contractie, desi moasa care mã controla frecvent îmi spunea cã am contractii suficiente. Abia la ora aceea am cerut anestezie epiduralã, desi durerile erau suportabile. Am nãscut la 20.30, în mai putin de cinci minute. Bãietelul meu a primit nota 7, pentru cã nu a tipat. Doctorul mi-a spus cã era din cauza dozei prea mare de anestezic pe care o primisem si care trecuse si în sângele lui, fiind aproape adormit. Însã doctorul a fugit (literalmente) cu el la incubator si cu sigurantã l-au ocrotit Sfânta Fecioarã Maria si Sfântul Nectarie, pentru cã nu a mai avut nicio altã problemã. Îi multumesc încã o datã Sfântului Nectarie! Doamne ajutã!
 
(Diana Colonjoarã)

Extras din: Sfântul Nectarie - Vindecãri minunate © Pentru prezenta editie, Editura Areopag
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe